Kardeş Çocukları dizisi nerede çekiliyor?

Kardeş Çocukları dizisi nerede çekiliyor?
Kardeş Çocukları dizisi nerede çekiliyor? İlk bölümü ile ekranlara gelen Kardeş çocukları dizisi çekimleri nerede yapılıyor?

Star tv ekranlarının yepyeni dizisi Kardeş Çocukları, ilk bölümü ile ekranların karşısına çıktı. İlk bölümü ile büyük ilgi gören Kardeş Çocukları, birbirine düşman iki kız kardeşin hikayesini anlatmakta. Oldukça başarılı bir kadroya sahip olan Kardeş Çocukları dizisi günümüzün en çok konuşulan dizileri arasında yer almaya hazırlanıyor. Gerek konusu gerekse oyuncuları ile ilgili bir çok konuda merakta olan seyirci bu akşam Star Tv ekranlarından ayrılmadı. Seyirci tarafından en çok merak edilen konulardan birisi de dizinin çekimlerinin nerede yapıldığı oldu. Peki yepyeni dizi Kardeş Çocukları, çekimleri nerede yapılıyor?

Gold Film'in projesi olan Kardeş Çocukları, bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. Faruk Teber'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin çekim yeri merak edilen konular arasında yer aldı. Kardeş Çocukları dizisinin çekimleri için İstanbul tercih edildi. İstanbul'un farklı semtlerinde çekimlerinin yapıldığı dizi, daha çok Taksim ve Polonezköy'ü görmekteyiz. Ayrıca dizide yer alan Ümran karakterinin yaşadığı köyünde, Şile civarlarında bulunduğu söylenmekte. 

Konusu ile daha ekranlara gelmeden merak edilmeye başlanan dizi Kardeş Çocukları, her Pazar saat 20:00'da Star Tv ekranlarında!

Kardeş Çocukları dizisi konusu

Uzun yıllar önce birbirine düşman olarak ayrılmış iki kız kardeş... Ümran, kızı Hayat ile birlikte sıradan birköyde yaşamını sürdürmektedir. Umay ise, geçmişini unutmuş kızı Hayal ve eşi Reşat ile varlık içinde yaşamaktadırlar. Yıllar sonra karşı karşıya gelen iki kız kardeş ve Yıldırım.. Tüm düzeni alt üst edecek bu karşılaşma en çok Yıldırım'ı sarsacaktır.

Kardeş Çocukları dizisi oyuncuları kimler?

Diziseverlerin merakla beklediği yeni proje Kardeş Çocukları kadrosunda, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi, Engin Altan, Nilay Erdönmez, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Ayça Bingöl kimdir?

1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ayça Bingöl, meslek hayatına tiyatrolarda rol alarak ile başlamıştır. Rol aldığı film ve diziler arasında Benim Dünyam, Benim Adım Gültepe, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi oldukça başarılı projeler yer almaktadır.

27-01-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar