Kardeş Çocukları'na Bomba Transfer!

Kardeş Çocukları'na Bomba Transfer!
Star Tv'de beğenilerek izlenen Kardeş Çocukları dizisinden Volkan rolündeki Furkan Andıç ayrılmıştı. Kardeş Çocukları Furkan Andıç'ın yerini bomba bir transferle dolduruyor.

Star Tv’nin beğenilerek izlenen dizisi Kardeş Çocukları’na yeni bir isim katıldı. En son dizinin başrol oyuncularından Furkan Andıç farklı sebeplerden dolayı diziden ayrılmıştı. Dizinin hikaye olarak bir yönü bu ayrılışla birlikte değişmesi gerekiyordu. Kardeş Çocukları’na Furkan Andıç’ı aratmayacak bir oyuncu dahil oldu. Peki bu bomba transfer kim? İşte ayrıntılar…

Berkay Hardal Kardeş Çocukları’nda!

En son Show Tv’nin Meleklerin Aşkı dizisinde başrol oynayan Berkay Hardal Kardeş Çocukları’nın kadrosuna katıldı. 26 Mayısta ekranlara gelecek 17. Bölümüyle birlikte sezon finali yapacak olan Kardeş Çocukları’nın sürpriz transferi hali konuşuluyor. Faruk Turgut ve Gold filmin yapımcılığını yaptığı Pazar akşamlarının başarılı dizisi gelecek sezon için yatırım yapmaya devam ediyor. Beğenilerek izlenen dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Volkan karakterine hayat veren Furkan Andıç diziden ayrılmıştı. Furkan Andıç ismi tam olarak netleşmeyen yazın ekranlara gelecek bir romantik komedi dizisinde görev alacak. Volkan’ın hikâyedeki boşluğunu dolduracak isim kim olur diye dizi takipçileri düşünürken Birsen Altuntaş yaptığı bir paylaşımla herkesin dikkatini çekti. Birsen Altuntaş’a göre Kardeş Çocukları’na Berkay Hardal transfer oldu. Fakat Berkay Hardal’ın nasıl bir karakteri canlandıracağı ve diziye kaçıncı bölüm itibariyle katılacağı ise henüz bilinmiyor.

Berkay Hardal Kimdir?

Berkay Hardal 18 Kasım 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretimini aynı şehirde alan Hardal çocukluğundan beri oyunculuğa ilgi duysa da kamerayla tanışması biraz geç oldu. Ümit Çırak’tan oyunculuk dersleri alan yakışıklı oyuncu Star Tv’nin İstanbullu Gelin dizisi ile Türk seyircisiyle tanıştı. İstanbullu Gelin’de hayli beğenilen Berkay Hardal Murat Boran karakteri ile seyircilerin gönlünde taht kurdu. Hikaye gereği diziden sezon sonu ayrılan Hardal yaz dizisi olarak Show Tv’de ekranlara gelen Meleklerin Aşkı adlı romantik komedi dizisinde başrol oynadı. Bu dizide Gülper Özdemir ile iyi bir ikili olan Berkay Hardal başarılı bir dönem geçirdi.

Kardeş Çocukları dizisi konusu nedir?

İki farklı karaktere sahip kız kardeşlerin hayatını anlatan dizide küçük bir köyde yaşayan Ümran ve kızı Hayat ile sosyetik güzel olan kardeşi Umay Karay ve kızı Hayal’ın çetrefilli yaşamları anlatılıyor. İki kardeşin yolları hayallerinde bile birleşecek durumda değilken yıllar sonra beklenmedik bir şekilde birleşince çatışma artık kaçınılmaz olur.  

03-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar