Kardeşlerim dizisinde Kaan ve Süsen öldü mü?

Kardeşlerim dizisinde Kaan ve Süsen öldü mü?
Kardeşlerim dizisinde Kaan ve Süsen öldü mü? Sevilen bu iki isim diziden ayrılacak mı? Kardeşlerim’den Eren Ören ve Lizge Cömert ayrılıyor mu?

ATV ekranlarının dram dolu dizisi Kardeşlerim'de ayrılık mı yaşanıyor. Anne babasının hayatını kaybetmesinin ardından zorlu bir sürece giren 4 kardeşin hayatını konu alan Kardeşlerim dizisi, izleyiciden tam not alarak reytinglerde tutanmayı başardı. Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümleri büyük bir merakla bekleniyor. Ömer, Asiye ve Emel anne babasının ölümünün ardından abileri Kadir'i de kaybettikten sonra iyice dibe çökerler. Bu kardeşlerin yaşam mücadelesini konu alan dizinin yeni bölümünde izleyiciyi şoka uğrattı..

Kardeşlerim dizisinin yayılanan son bölümünde Ömer ve Süsen, sevgili olmuşlardır. Süsen, Ömer'in abisi Kadir'in ölümünü kendisinden saklamak istemez. Kaan ise bu durumu fark edince büyük bir şok geçirir ve Süsen'le tartışmaya başlar. İlerleyen sahnelerde ise Süsen bu durumu sadece Ömer'e değil bütün okula söylemek ister. Kaan ise bu konuşmayı engellemek için Süsen'le itiş kakış içine girer. Tartışmayla birlikte kendinin kaybeden ikili okulun birinci katından aşağı düşer. Bu sahneyle karşılaşan izleyicinin aklı karıştı. Tüm izleyiciler bu bölümün ardından Kaan ve Süsen karakterinin dizideki durumu merak edildi. Peki Kardeşlerim Kaan ve Süsen ölüyor mu? Kaan ve Süsen, Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Eren Ören ve Lizge Cömert diziden ayrıldı mı? Kardeşlerim 47. yeni bölümünden merak edilenlerin yanıtı...

KAAN VE SÜSEN ÖLECEK Mİ, DİZİDEN AYRILACAK MI?

Kaan ve Süsen'in tartışmasının ardından 1. kattan düşerek ağır yaralanıp hastaneye kaldırılırlar. Haberi duyan herkes hastaneye akın eder. Akif ve çocuklar hastane koridorlarında büyük bir üzüntüyle bekler. Herkesin tüm gözü kulağı doktorlardan gelecek iyi haberlerdedir. Kaan ve Süsen'in aniden bu şekilde hastaneye kaldırılması herkesin aklına diziden ayrılacaklarını getirsede ne yapım şirketinden ne de kanal sahibinden bu konuya dair henüz bir açıklama yapılmadı. Kaan ve Süsen ikilisinin tedavileri boyunca bir süre hastanede kalması gerekecek. Bu sorumuzun yanıtı önümüzdeki haftlarda yayınlanacak olan yeni bölümlerde belli olması bekleniyor. 

Fakat yayınlanan bilgiler arasında Kaan karakterine hayat veren genç oyuncu Eren Ören'in hayatını kaybederek diziden ayrılacağı konuşuluyor. 

10-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler