Masumiyet Dizisinden İlk Fragman Geldi!

Masumiyet Dizisinden İlk Fragman Geldi!
FOX TV'nin yeni drama temalı Masumiyet dizisinden ilk fragman geldi. Sağlam oyuncu kadrosu ve senaryosu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizide neler olacak?

FOX TV’de izleyicisinin karşısına çıkmak için gün sayan Masumiyet dizisinden ilk fragman geldi. Birçok ünlü isimin kadrosundan barındıran dizi, geçtiğimiz aylarda çekimlere başlamıştı. Bir drama dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Masumiyet dizisinin Şubat ayı içerisinden yayınlanması düşünülüyor. Henüz tam belli olmasa da dizi, Çarşamba günleri yayınlanabilir. Kaliteli kadrosu ve sağlam hikâyesi olan Masumiyet dizisinden beklentiler yüksek tutuluyor. İlk yayınlanan fragmanını izleyiciler büyük bir ilgi ve merak içerisinde izledi. Peki ya fragmanda neler vardı? Dizinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Masumiyet Dizisi Konusu

     İlk olarak ‘Yaşı 19’ ismi ile karşımıza çıkıp, daha sonradan Masumiyet olarak değişen dizinin konusu; henüz 19 yaşında olan Ela’nın sevdiği adam, kendisi gibi bir üniversite öğrenci veya kendi yaşıtı birisi değil. Babasının, evlenmek üzere olduğu 35 yaşındaki patronudur. Ela’nın annesi olan Bahar, kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor. Ancak Bahar ne yaparsa yapsın, kızını bu durumdan vazgeçiremiyorum ve olanlar oluyor. Ela’nın bu yanlış aşkı, ailesinin ve kendi hayatının tamamen değişmesine sebep oluyor.

    Fragman kısmına gelecek olursa da, bizlerle çok fazla bir bilgi paylaşımı yapılmasa da; Eda, 19. yaş doğum gününde birisi veya birileri tarafından şiddete maruz kalıp, yol kenarına bırakılıyor. Anne Bahar ise, Ela’nın başına gelen bu talihsiz olayın suçunu Eda’nın hoşlandığı kişinin üzerine atma çabasında. Daha fazlasını dizi başladığı zaman öğreneceğiz.

Masumiyet Dizisi Kadrosu

  Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, dizide birçok ünlü isim yer alıyor. Başrollerinde Deniz Çakır, Tolga Güleç ve Miray Daner’in yer aldığı Masumiyet dizisinin kadrosunda; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Rüçhan Çalışkur, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Asena Keskinci, Deniz Işın, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Alayça Öztürk, Selin Sezgin, Burcu Derya, Gizem Ergün ve Ozan Kaya Oktu yer alıyor. Gold yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ömür Atay üstlenmiş durumda. Senaryo tarafında ise Sırma Yanık yer alıyor.

13-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler