Kardeşlerim Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Kardeşlerim Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
ATV'nin yeni dizisi olan Kardeşlerim'in yayın tarihi belli oldu. Bizleri duygu karmaşasına sokması düşünülen dizi, sağlam bir senaryo ve oyuncu kadrosu ile ekranlara gelecek.

ATV’nin, bizleri gözyaşlarına boğacağı dizi olan Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi belli oldu. 4 kardeşin, acılarla dolu hayat hikâyelerini anlatacak olan dizi, şimdiden merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde de dizinin tanıtım videoları yayınlanmıştı ve dizinin 20 Şubat Cumartesi günü ilk defa ekran karşısına geleceğini öğrendik. Etkileyici konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyici karşısına çıkmak için gün sayan Kardeşlerim dizinin biraz daha detayına inelim isterseniz.

Kardeşlerim Dizisinin Konusu Ne?

     Kendilerinden başka kimseleri olmayan 4 kardeşin hikâyelerini konu alacak olan dizi, yüreklerimize dokunacak gibi. Bir kardeş ve bir aile olmayı, doğruyu ve yanlışı ayırt edebilmeyi anlatacak. Birbirlerinden başka kimseleri olmayan bu çocuklar annelerini trajik trafik kazası sonrası babalarını ise sözde bir iş kazası sonrası kaybediyorlar. Tek başlarına kalan bu 4 kardeş ise, yaşam mücadelesinde hayatta kalmak için çaba gösteriyorlar. İki kız ve iki erkekten olan bu kardeşler, birbirlerine bir çelik halat gibi sımsıkı bağlılar. Onlar, birbirlerine güvendikleri ve inandıkları sürece, karşılarında hiç kimse duramaz. Onlara umut veren ve kendi çocukları gibi bakacak olan birisi var. Hayatlarının geri kalan kısmında artık hiç eskisi gibi olamayacak olan bu 4 çocuk, kendilerine el açan adama sıkı sıkıya güveniyorlar. Ancak güvenleri boşa mı çıkacak yoksa gerçekten de çocukların yanlarında mı duracak?

    Şimdilik dizi hakkında bildiklerimiz bu kadar. Daha fazlasını dizi yayınlanmaya başladığı zaman öğreneceğiz. Ancak bizleri gerçekten de etkileyecek gibi gözüküyor.

Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları 

    Yapımcılığını NG Medya’nın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu, yeni bir diziye göre oldukça fazla gibi. Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Ahu Yağtu, Halit Özgür Sarı, Kaan Sevi, Onur Seyit Yaran, Halit Özgür Sarı, Melis Minkari, Cihan Şimşek, Yiğit Koçak, ve Recep Usta dizinin kadrosunda yer alan isimler. Dizinin yönetmeni Serkan Birinci olurken, senaryosunu ile Gül Abus Semerci hazırlıyor.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler