Kıbrıs Zafere Doğru 13. Bölüm İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 13. Bölüm İzle
Kıbrıs Zafere Doğru 13. Bölüm İzle; 5 Kasım Cuma 13. bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin yayınlanan 13. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs Zafere Doğru 13. Bölüm İzle; oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın ve Gülper Özdemir’in rol aldığı Kıbrıs Zafere Doğru dizisi bu akşam saat 20.00’da 13. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. TRT 1 ekranlarının sevilen ve macera türünde işlenen dizisi Kıbrıs Zafere Doru bu sezon ekrana geldiği Cuma akşamlarına yeni bir heyecan ve rekabet getirmeyi başardı. Kıbrıs Zafere Doğru yakın dönem dizisi olarak ele alınırken 1963 yılında yaşanan ve Rumların Kıbrıs Türklerine yaptığı zulümleri ele alan ve Kıbrıs Türklerinin mücadelesini konu alıyor. Son bölümlerde iyice heyecanlanan ve seyirciyi ekrana kilitleyen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi bu akşam saat 20.00’da 13. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarının yakın dönemde yaşanan ve Kıbrıs Türklerinin var olma mücadelesini anlatan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi kanalın reyting beklediği yapımlardan biri. Cuma günlerinin rekabeti karşısında zorlanan dizi her bölüm reytingini daha da artırıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Erenköy savunmasında oldukça zor anar yaşayan mücahitler Türkiye’nin hava gücü desteğiyle büyük bir coşku yaşarlar. Rumlar bu müdahaleyle kaçarken Erenköy rahat bir nefes alır. Ancak bu sırada savaş uçaklarından biri düşer ve pilotu Cengiz Topel paraşütle atlayarak kurtulur. Ancak büyük bir tehlikededir.

Kıbrıs Zafere Doğru 13. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da 13. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 13. Bölümde heyecan ve gerilim aksiyonla birlikte seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Türkiye’nin resmi olarak Kıbrıs’a müdahalesiyle Erenköy’e saldıran Rumlar ve Yunanlılar büyük bir yenilgiye uğrar. Mücahitler Erenköy’de rahatlarken uçağı düşen ve paraşütle atlayan Cengiz Topel ne yazık ki esir düşmüştür. Cengiz Topel için büyük bir işkence süreci başlarken Cengiz Topel kendisine yapılan tüm işkencelere rağmen konuşmayacaktır. Öbür taraftan Erenköy yeni saldırılara maruz kalmaya başlar. Türkiye’nin savaş jetlerinin ardından bu sefer de Yunan savaş uçakları Erenköy’de mücahitlerin üzerinde uçmaya başlar. Ancak Türkiye’nin gönderdiği 64 savaş uçağı Yunan uçaklarını Erenköy semalarından kovarlar. Mücahitler Erenköy savunmasında büyük bir galibiyet alırken Kıbrıs Türkü için her şey yeni başlamıştır. Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

05-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar