Kıbrıs Zafere Doğru 17. Bölüm İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 17. Bölüm İzle
Kıbrıs Zafere Doğru 17. Bölüm İzle; 3 Aralık Cuma akşamı 17. Bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru’nun yayınlanan 17. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs Zafere Doğru 17. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın ve Gülper Özdemir’in rol aldığı Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 17. Bölümüyle ekrana geliyor. İkinci sezonunda olan ve yakın dönem de Kıbrıs’ta yaşanılan olayları ve Rumların Türklere yaptığı zulmü ve katliamı anlatan Kıbrıs Zafere Doğru her bölüm seyirciyi ekrana bağlıyor. Gerçeklerden yola çıkılarak hikayeleştirilen dizinin son bölümünde hikayede zaman atlaması yaşandı ve 1967 yılı olayları anlatılmaya başlandı. Türklerin Rumlara karşı direnişini ve bu konuda Türkiye’nin yaptıklarını anlatan dizinin her bölümü aksiyon ve macera tadında ele alınıyor. Kıbrıs Zafere Doğru’nun bu akşam ekrana gelecek 17. Bölümü saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve seyircinin heyecanla ve merakla takip ettiği dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru her bölümde seyirciyi ekrana kilitliyor. Kıbrıslı Türklerin ayakta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatan dizinin yayınlanan son bölümünde Kıbrıslı Türkler yeniden saldırıya geçmeye hazırlanan Rumlara karşı bir kez daha destan yazmak için çalışmasını konu aldı. Ayrıca dizide Sampson’u ele geçiren mücahitlerin zor anları ekrana geldi.

Kıbrıs Zafere Doğru 17. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

TRT 1 ekranlarının ikinci sezonunda olan ve Cuma akşamları ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisi bu akşam yeni bir bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Bereli Kıbrıs’ta bulunan İngiliz Karargahını ele geçirmiştir. Zifir Petek’in ise Bereli’ye bir sürprizi vardır. Kemal Dereli ise bu sürpriz karşılığında Ankaralının yaşadığını arkadaşlarına söylemek zorunda kalır. Bu arada gerçeklerden habersiz Kemal’in ve İnci’nin arası daha da kötüleşmektedir. Öbür taraftan Ankaralıyı hayatının en güzel haberi beklemektedir. Kemal Dereli’nin ele geçirdiği gizli belgelerin sonunda Rauf adaya gelmek için hazırlıklarını hızlandırmaya başlar. Ancak bu sırada Ankaralı Apollon’un, Kemal Dereli ise Apollon’un kardeşi Stella’nın hamleleriyle tehlike altına girerler. Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam ekrana gelecek 17. Bölümüyle TRT 1ekranlarında.

03-12-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar