Kıbrıs Zafere Doğru 15. Bölüm İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 15. Bölüm İzle
Kıbrıs Zafere Doğru 15. Bölüm İzle; 19 Kasım Cuma 15. Yeni bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru’nun yayınlanan 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs Zafere Doğru 15. Bölüm İzle; Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın ve Gülper Özdemir’in yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da 15. Yeni bölümüyle TRT 1’de ekrana geliyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezon isim değişikliği ile yayınına devam eden Kıbrıs Zafere Doğru yayın günü perşembeden Cuma akşamına alındı ve Cuma akşamlarının en güçlü yapımlarından oldu. Kıbrıs’ta yakın tarihte yaşananları anlatan ve Türklerin katliama uğradığı olayları anlatan dizi özellikle aksiyon ve gerilim sahneleriyle dikkatleri çekiyor. Bir grup mücahit’in Kıbrıslı Türklerin haklarını ve canlarını korumaya çalışmalarının hikayesini anlatan Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 15. Bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

Kıbrıs Zafere Doğru Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında ikinci sezonunda olan ve son olarak 14. Bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru seyircinin heyecanla ve nefes nefese seyrettiği yapımların başında yer alıyor. Cuma akşamlarının güçlü yapımlarından olan Kıbrıs Zafere Doğru yayınlanan son bölümde Ankaralının akıbeti tüm Kıbrıslı Türkler tarafından merak edilmektedir. Ankaralı yakın arkadaşı olan Cengiz Topel’in işkenceyle şehit edilmesinin ardından intikam için harekete geçmiştir.

Kıbrıs Zafere Doğru 15. Bölümde Neler Yaşanacak?

1963’lü yıllarda Kıbrıs’ta yaşanılan olayları anlatan Kıbrıs Zafere Doğru son bölümlerde seyirciyi nefessiz bir şekilde ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından hikayede zaman atlaması yaşandı ve 1967 yıllarındaki olaylar anlatılmasına başlandı. Atina’da yaşanan cunta darbesinin ardından Kıbrıs’ta olaylar yeniden başlamıştır. Rumlar yeniden bir kez daha Türklere karşı soykırım yapmaya başlamıştır. Bu durum karşısında herkes daha çok hazırlıklıdır ve Türkiye’nin Başbakanı Süleyman Demirel sürgünde olan Rauf Denktaş’la kafa kafaya verir ve neler yapabileceklerini düşünmeye başlarlar. Kıbrıs’ta da yeniden başlayan olaylara karşı bu sefer aktif bir mücadele başlar. Dereli ve ailesi ise bu mücadelenin tam ortasındadır. Öbür taraftan Ankara’da gizli bir el Kıbrıs’taki mücadelenin en büyük taraftarı olmuştur ve gizlice operasyonlar yapmaktadırlar. Bu arada Ankaralının yaşayıp yaşamadığı ise merak edilmektedir. Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

19-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar