Kıbrıs Zafere Doğru 24. Final Bölümü İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 24. Final Bölümü İzle
Kıbrıs Zafere Doğru 24. Bölüm İzle; 4 Şubat Cuma akşamı 24. bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru’nun yayınlanan 24. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs Zafere Doğru 24. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Pelin Karahan’ın rol aldığı Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da 24. Final bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sezon başında ekrana gelmeye başlayan ve geçen sezon yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin devam dizisi olan Kıbrıs Zafere Doğru alınan bir kararla daha erken final yapan diziler arasına girdi. Normalde 33. Bölümde final yapması beklenen dizinin 24. Bölümünde ekranlara veda etmesine karar verildi. Bunda dizinin Cuma akşamı yayınlanan diğer dizlere göre daha az reyting alması belirleyici etkenlerden biri oldu. 1963’lü yıllarda başlayan ve 1974’e kadar süren Kıbrıslı Türklerin yaşadıklarını anlatan Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da final bölümüyle seyirciye veda ediyor.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Ekranların aksiyon dram türündeki işlerinden olan dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları seyirciyle buluşuyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde adada yaşayan Rumlar birbirine girmiştir. EOKA’cı Rumlar aldıkları destekle adada yaşayan Makaryos yanlısı Rumlara saldırmaya ve onları katletmeye başlar. Bu durumdan rahatsız olan Türkler tedbir almaya ve gerekirse Türkiye’nin adaya çıkarma yapması için çalışmaya başlar. Kendi milleti tarafından öldürülmeye başlayan Rumlar ise canlarını kurtarmak için Türk tarafına sığınmaya başlar.

Kıbrıs Zafere Doğru 24 Final Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Bir dizi daha erken final yaparak ekranlara ve seyircisine veda ediyor. Sezon sonuna doğru final yapması beklenen Kıbrıs Zafere Doğru alınan bir kararla 24. Bölümde ekranlara veda ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak final bölümünde adada yaşayan Türklerin yıllardır umutla ve sabırla beklediği gerçekleşir. Türkiye yaşananlar üzerine adada yaşayan Türkleri korumak ve güven altına almak için havadan ve denizden çıkarma yapmaya başlar. Adada Nikos Sampson taraftarları bunun üzerine Makaryos taraftarlarını bırakarak adaya çıkmaya başlayan Mehmetçik’i karşılamaya başlar ve özellikle denizden çıkarma yapılan yerlerde şiddetli çatışmalar yaşanır. Havadan inen paraşütçü birlikler ile denizden çıkarma yapan Mehmetçik’i birleştirmemeye çalışan Nikos Sampson güçleri bunda başarılı olamaz ve adaya çıkan Mehmetçik destan yazarak Kıbrıs’ta yaşayan Türkleri güvence altına alır. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 24. Final bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 

04-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar