Kıbrıs Zafere Doğru 16. Bölüm İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 16. Bölüm İzle
Kıbrıs Zafere Doğru 16. Bölüm İzle; 26 Kasım Cuma 16. Bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin yayınlanan 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs Zafere Doğru 16. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Devrim Saltoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın ve Gülper Özdemir’in rol aldığı Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da 16. Yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yakın dönem tarihini anlatan ve 1963 yılında yanan ve Kıbrıslı Türleri zor durumda bırakan ve Rumların katliamlarını ve zulümlerini anlatan Kıbrıs Zafere Doğru son bölümde zaman atlamasıyla 1967’li yılları anlatmaya başladı. Olayların bir süre durulmasıyla sakinleşen Kıbrıs’ta yine Rumların harekete geçmesiyle 1967 olayları yalanmaya başlar. Ancak bu sefer Türkiye ve Kıbrıslı Türker hazırlıklıdır. TMT ve Türkiye’nin desteği ile Kıbrıslı Türkler kendilerini savunmaya başlarken Rumlar’da daha büyük olayların peşindedirler. Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam ekrana gelecek 16. Bölümüyle TRT 1 ekranlarında.

KIBRIS ZAFERE DOĞRU SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

TRT 1 ekranlarında Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından olan Kıbrıs Zafere Doğru macera ve aksiyon tadında hikaye ve bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kıbrıslı Türkler için yeni bir mücadelenin işaretleri gelmeye başlamıştır. Rumlar rahat durmamakta ve yeniden adayı kan gölüne çevirmeye çalışmaktadırlar. Ancak bu sefer Adalı Türkler ve Türkiye daha bir kararlı ve hazırlıklıdır.

Kıbrıs Zafere Doğru 16. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

İkinci sezonunda olan ve Cuma akşamlarının aksiyon dizilerinin başında gelen Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam 16. Bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde Kemal ve Mücahit kardeşleri imkansız olarak görülen bir olayı başarmış ve Samson’u yakalamayı başarmışlardır. Ancak zor olan Samson’u yakalamak değil onu Türk tarafına geçirmektir. Samson’u yakalama operasyonu sırasında ise bir mücahit yaralamıştır ve durumu kötüdür. Ekip büyük bir risk alarak onu Rum hastanelerinden birine götürürler. Yaralanan Mücahitin fark edilmesi durumunda ölümü kesindir. Öbür taraftan Ankaralı, Apollon tarafından çömezlerinin canıyla tehdit edilmektedir. Ankaralı bu sebeple Apollon’un isteklerine evet demek zorunda kalır. Apollon oldukça dişli çıkmıştır ve peş peşe hamlelerle Ankaralıyı alt etek üzeredir. Öbür taraftan Rumlar adım adım şiddetin ve saldırılarının dozunu artırmaktadırlar. Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam ekrana gelecek 16. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

26-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar