Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm İzle

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm İzle
Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm İzle; 12 Kasım Cuma 14. bölümüyle ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru Dizisinin yayınlanan 14. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölüm İzle; Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu, Tayanç Ayaydın ve Gülper Özdemir’in yer aldığı Kıbrıs Zafere Doğru bu akam 14. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İkinci sezonunda olan ve başladığı günden itibaren seyircinin heyecanla takip ettiği dönem dizisi Kıbrıs Zafere Doğru bu sezonda yine heyecanlı ve aksiyon dolu bölümlerle seyirciyi ekrana bağlamayı başarıyor. İlk sezonda perşembe akşamları ekrana gelen ancak 2. Sezonunda Cuma akşamlarına alınan dizi Cuma günleri güçlü yapımlar arasında kendine yer bulabilmek için her şeyi yapıyor. Yakın dönemde Kıbrıs’ta yaşananları ve Türklerin verdiği varoluş mücadelesini anlatan Kıbrıs Zafere Doğru bu akam 14. Yeni bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Kıbrıs Zafere Doğru Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 14. Bölümüyle ekrana gelecek olan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi seyirciyi aksiyon ve heyecanıyla ekranlara bağlıyor. Kıbrıs’ta 1963 yıllarında yaşanılan ve Türklerin Rumların katliamına uğradığı saldırılarını anlatan dizinin son yayınlanan bölümünde Erenköy Mücahitlerin kahramanca savunmaları ve Türkiye’nin verdiği hava desteğiyle kurtarılmıştır. Ancak Yüzbaşı Cengiz Topel’in düşen uçağı ve Yüzbaşı’nın esir alınması ve işkence görmesi herkesi derinden üzmüştür.

Kıbrıs Zafere Doğru 14. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam 14. Kez ekranlara geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine heyecan ve aksiyon nefesleri kesiyor. Uçağı düşürülen ve kendiside şehit olan Yüzbaşı Cengiz Topel Rumlar tarafından işkenceyle şehit edilmiştir. Bu durum Cengiz Topel’in arkadaşı olan Ankaralıyı derinden üzmüştür. Ankaralı arkadaşının intikamını almak için yemin eder ve ardından harekete geçer. Bu mücadelede tek başına olmak istemektedir zira bu onun kavgasıdır ve hiçbir mücahidin zarar görmesini istememektedir. Ancak mücahitler Ankaralıyı bu kavgasında yalnız bırakmayacaklardır. Bu mücadele sırasında olmaz denilenler yapılacak ve Cengiz Topel’in şehit edilmesinde ve işkenceye uğramasında parmağı olan herkes tek tek bulunacaktır. Bu mücadeleye çıkılırken Ankaralının gerçek adını ve soyadını içeren mektup geride kalanlara ulaşmıştır. Ankaralının vedası sadece Kıbrıs’a değil tüm sevdiklerine acı bir haberle ulaşır. Kıbrıs Zafere Doğru bu akşam saat 20.00’da 14. Yeni bölümle TRT 1 ekranlarında.

12-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar