Atv dizisi Kimse Bilmez final mi yapıyor?

Atv dizisi Kimse Bilmez final mi yapıyor?
Sevilen dizi Kimse Bilmez'de şok gelişme. Atv'de yayınlanan Kimse Bilmez final mi yapıyor? Dizi hakkında tüm ayrıntılar haberimizde...

Sezona iddialı giriş yapan birçok dizinin final haberleri ard arda gelmeye başladı. Atv'nin iddialı yapımlarından biri olan Kimse Bilmez dizisi de sık sık final söylentileriyle gündeme geliyordu. Son gelişmeye göre Kimse Bilmez yılın son haftasında yani 29 Aralık pazar akşamı son kez izleyiciyle buluşacak. Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri gibi isimlerin başrollerde oladuğu Kimse Bilmez'in 28. bölümde final yapacağı belirtildi.

Kimse Bilmez'de final şoku!

Reyting kurbanı olarak final yapan diziler kervanına katılmaya hazırlanan dizi hakkında sıkça gündeme gelen iddialar doğrulandı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kimse Bilmez'in yapım şirketi Baba Yapım ve Atv yönetimi daha önceki sözleşmelerini bozarak final kararı aldı. Final kararı oyuncuları ve dizinin fanlarını çok üzerken bir yandan da 27. bölüm çekimleri devam ediyor. Sosyal medyada da çok konuşulan Kimse Bilmez'in final kararının, 13 bölümlük ilk sözleşmenin bitmesinin ardından 15 bölümlük yeni sözleşme yapan Atv ve Baba Yapım'ın reytinglerde istenilen başarının yakalanmamsının ardından son sözleşmeden geri çekilmesiyle alındığı iddia ediliyor.  

Kimse Bilmez de reyting kurbanı oldu

Atv'de pazar akşamları yayılanan Kimse Bilmez dizisi özellikle Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri hayranlarının buluşma noktasıydı. Fakat kanalın istediği reyting oranına ulaşamayan dizi de erken final yapan diziler arasında yerini aldı. Sezona birçok dizi gibi iddialı giren Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosu, Keremcem (Ali), Özgü Kaya (Sevda), Burak Serdar Şanal (Pilot), Zeynep Elçin (Duygu), Zehra Yılmaz (Tuğçe), Kubilay Penbeklioğlu (Köksal), Özlem Başkaya (Hayriye), Ferdi Kurtuldu (Hüdaverdi), Yiğit Koçak (Sinan), Selda Özbek (Meral), Hakan Altıner (İlhan) gibi başarılı ve sevilen isimlerden oluşuyordu. Final kararının ardından sette moral bozukluğu yaşandığı ve oyuncuların çok üzgün olduğu bilgisi de setten sızanlara arasında.

Kimse Bilmez ne zaman final yapıyor?

Baba Yapım projesi olan Kimse Bilmez dizisinin senaryosu Hakan Kandal'ın imzasını taşırken yönetmen koltuğunda Hakan Eren ve Reyhan Pekar oturuyordu. Zaman zaman senaryo eleştirisi de alan dizi 28. bölümüyle ekranlara veda edecek. Kimse Bilmez, 29 Aralık pazar günü final bölümüyle son kez ekrana gelmeye hazırlanıyor. Biz de canlitv.com olarak yapım şirketi ve oyunculara yeni projelerinde başarılar diliyoruz.

14-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar