Kimse Bilmez Doktor Ahmet (Anıl Kır) kimdir?

Kimse Bilmez Doktor Ahmet (Anıl Kır) kimdir?
Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisine yeni transfer olan Anıl Kır, dizide doktor Ahmet olarak yer alacak. Kimse bilmez Doktor Ahmet kimdir? gelin yakından tanıyalım...

Dizi dünyasında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Reyting savaşlarının sürdüğü sektörde kimi diziler bu mücadeleyi kaybederek veda ediyor, kimileri ise gücüne güç katarak yoluna devam ediyor. Farklı birçok kanalda iddialı başlayan birçok dizi erken final yaptı ve ekranlara veda etti. Atv'nin sevilen dizilerinden biri olan Kimse Bilmez ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. Aldığı reytinglerle yüzü gülen dizinin kadrosuna ise yeni bir isim dahil oldu. Kimse Bilmez'e Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tranfer olan Anıl Kır, Doktor Ahmet karakterini canlandıracak.

Anıl Kır, EDHO'dan Kimse Bilmez'e transfer oldu

Başarılı oyuncu Anıl Kır yine Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde tam 74 bölüm yer almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sevilen mizacıyla izleyicinin ilgisini çeken Anıl Kır, Kimse Bilmez dizisinin 25. bölümünden itibaren bu projede olacak. Dram ve aksiyonun bir arada olduğu Baba Yapım projesi olan Kimse Bilmez dizisi pazar akşamları Atv ekranlarında yayınlanıyor. Sevilen dizinin kadrosundaki yenilik izleyici tarafından nasıl karşılanacağı merak edilse de son dönemde yükselişte olan diziyi olumlu etkileyeceği açık. Kimse Bilmez'e 25. bölümde dahil olan Doktor Ahmet Pilot'u rahatsız edecek gibi duruyor. Duygu karakterinin üniversite arkadaşı olarak diziye giriş yapan Doktor Ahmet'i canlandıran Anıl Kır, dizideki serüvenini hep birlikte gözlemleyeceğiz.

Anıl Kır kimdir?

Keremcem, Engin Hepileri, Özgü Kaya, Burak Serdar Şanal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kimse Bilmez dizisine katılan Anıl Kır, 1988 doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Anıl Kır, birçok tiyatro projesinde yer aldı. Domus Sanat Çiftliği, Eskişehir Go Sahne ve Ankara Sanat Tiyatrosu'nda oyunculuk fırsatı yakalayan Kır, Töre adlı oyun ile 9. Lions Tiyatro Ödülleri Umut Vaadeden Genç Yetenek Ödülü'ne layık görülmüştü. Birçok televizyon ve sinema projesinde de yer alan Anıl Kır, Act In Studio'da oyunculuk eğitimleri vermektedir. Televizyon dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde 74 bölüm Ercan karakterine canlandıran Kır, son olarak Kimse Bilmez'in kadrosunda yer aldı.

08-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar