Kimse Bilmez Mert (Berke Üzrek) kimdir?

Kimse Bilmez Mert (Berke Üzrek) kimdir?
Yaz sezonunun sevilen dizisi Kimse Bilmez ATV ekranlarında yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Dizi kadrosuna yeni katılan isim Berke Üzrek kimdir?

Başrollerinde Keremcem ,Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şenal gibi isimlerin yer aldığı Ali ve Sevda dizisi birbirinden heyecanlı bölümleriyle seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Baba Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan oturuyor olup Ali ve Sevda'nın hikayesini senarist Hakan Kandal ele alıyor. Yaz sezonunda yayın hayatına devam eden diziye son olarak yardımcı bir erkek oyuncu katıldı. Oyuncu kadrosunu genişeten Kimse Bilmez dizisine Mert karakteriyle katılacak olan Berke Üzrek kimdir?

KİMSE BİLMEZ MERT KİMDİR?

13. bölüm itibariyle Kimse Bilmez dizisinde izleyeceğimiz Mert karakteri Takacı'nın kardeşidir. Abisinin intikamı için gelen Mert, Pilot'un karşısında yer alacaktır. 

BERKE ÜZREK KİMDİR?

Televizyon ve sinema oyuncusu Berke Üzrek 29 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa çok küçük yaşta başlayan Üzrek, ailesinin de teşviği üzerine Türkbank Çocuk Tiyatrosunda eğitime başlmıştır. Lise eğitiminin ardından Amerika'ya eğitim almaya gitmiş ve burada 1 yıl kalmıştır. 1996 yılında Gurbetçiler dizisiyle ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. 2000 yılında ise Filler ve Çimen isimli filmle beyaz perdeye adım atmıştır. 2010 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisiyle anlamış 3 sezon boyunca Cevdet karakterini canlandırarak beğeni toplamıştır. Tarih dizilerinde de boy gösteren oyuncu Vatanım Sensin ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde yer almıştır. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali ve Pilot, Ali'nin zekası sayesinde Takacı'nın tuzağından kurtulur. Ama Vedat'ın beklenmedik hamlesi, Pilot ve Vedat'ın kaçak duruma düşmesine neden olur. Pilot, bir yandan polisten kaçarken bir yandan Duygu'yla görüşmeye devam eder. Pilot durumunu Duygu'dan saklamayı başarabilecek mi? Öte yandan Ali ve Sevda sahte evlilikleri sayesinde birbirlerine yaklaşırken, Uygar onları ayırmak için korkunç bir plan kurar. Ali ve Sevda, Uygar'ın planı karşısında ne yapacak?

03-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar