Kimse Bilmez yeni gününde!

Kimse Bilmez yeni gününde!
ATV'den ekrana gelen ve başrollerinde Keremcem ve Özgü Kaya'nın yer aldığı Kimse Bilmez dizisi bundan böyle yeni gününde yayınlanacak.

ATV ekranlarının ilgi gören dizilerinden birisi olan Kimse Bilmez dizisi 14 bölümdür yayın hayatına devam ediyor. Kimse bilmez dizisi ilk 14 bölümünde Salı günleri izleyicisiyle buluşuyordu. ATV'den ekrana gelen dizisinin yayın günü değiştirildi. Kimse Bilmez dizisi bundan böyle yeni gününde ekrana gelecek. Kimse Bilmez dizisi bundan böyle hangi gün ekrana gelecek? Kimse Bilmez dizisi 15. bölüm ne zaman?

Kimse Bilmez dizisi hangi gün ekrana gelecek?

Başrollerinde Keremcem, Özgü Kaya ve Engin Hepileri'nin yer aldığı ve Burak Serdar Şanal, Zeynep Elçin, Berke Üzrek, Zehra Yılmaz, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Ferdi Kurtuldu, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin gibi isimlerin eşlik ettiği Kimse Bilmez dizisi 15. bölümünden itibaren yeni günü olan Pazar gününde ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

Kimse Bilmez dizisi konusu

Sevda'nın en büyük hayali bir manken olmaktır. Öyle ki günden güne bu hayaline biraz daha yaklaşmaktadır. Hayatı tam rayına oturmuşken her şeyi mahvedecek bir şey başına gelir. Sevda'nın kardeşi bir mafyanın eline düşmüştür ve Sevda bir yerden para bulamazsa infaz edilecektir. Durumdan kurtulmak için panikle çıkış yolu arayan Sevda, çareyi zengin bir iş adamı olan Uygar Sarıkaya'dan para istemekte bulur. Uygar, saplantılı bir şekilde aşık olduğu Sevda'ya parayı vermeyi kabul eder ancak karşılığında Sevda'nın hiç beklemediği bir teklifte bulunur. Sevda, parayı almasının ardından kayıplara karışır. Ancak Uygar'ın eli kolu her yere ulaşabildiğinden bir yere kadar kaçabilir. Tam köşeye sıkıştığı anda kendini Ali Hüroğlu'nun yanında bulur. Ali Hoca olarak bilinen Ali, kaybettiği kardeşini aramaya kendini adamıştır. Ancak kardeşini bulduğun hiçbir şey dilediği gibi gerçekleşmez. Sevda ve Ali kendilerini günden güne büyüyen bir aşkın içinde bulurlar. Tüm bunlar yaşanırken Uygar Sarıkaya, Sevda'ya yeniden sahip olabilmek için her şeyi yapacaktır. Sevda'nın Ali'ye karşı ilgisinin bir sebebi vardır. Ali'nin bu sebebi öğrenmesi ise Sevda ve Ali'nin aşkı için büyük bir engel teşkil edecektir.  

22-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler