Kırmızı Oda’nın Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu!

Kırmızı Oda’nın Erkek Başrol Oyuncusu Belli Oldu!
Tv 8 ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan ve merakla beklenen dizilerin başında gelen Kırmızı Oda’nın erkek başrol oyuncusu belli oldu. İşte detaylar!

OGM Pictures tarafından Tv 8 için hazırlıkları süren ve sezonun en çarpıcı ve en değişik formatta hazırlanan dizisi Kırmızı Oda sete çıkmak için gün saymaya başladı. Yapım şirketi tarafından hazırlıkları sürsen ve Tv 8 için aynı sezon içinde yayınlanacak ikinci dizi olacak olan Kırmızı Oda yine kanala bir diğer projeyi hazırlayan OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Dizinin kadın başrol oyuncusu olarak Binnur Kaya ismi ile çok önceden anlaşmaya varan yapım şirketi uzun arayışlarından sonra erkek başrol oyuncusuna da karar verdi. Seyirci ve dizi otoriteleri tarafından da heyecanla ve merakla beklenemeye başlanan dizi sezonun en farklı içerikte dizisi olacak gibi görünüyor. Hazırlıklarında son aşamaya gelinen dizide ismine karar verilen Burak sevinç ise dizinin erkek başrol oyuncusu oldu. İşte detaylar!

Kırmızı Oda Erkek Başrol Oyuncusunu Buldu!

Tv 8 ekranlarında yeni yayın dönemi için hazırlanamaya başlanan ve hazırlıklarda son aşamaya gelinen Kırmızı Oda dizisinin aranılan erkek başrol oyuncusu Burak sevinç oldu. Özellikle Söz dizisinde canlandırdığı karakterle taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini kazanan başarılı oyuncu Burak Sevinç şimdi de Kırmızı Oda’nın kadrosuna katıldı. Sezonun en iddialı projelerinden biri olarak ön plana çıkan dizide Burak Sevinç Doktor deniz’e hayat verecek. Senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınan dizi Cem karcı tarafından yönetiliyor. Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Meriç Aral, Tülin Özen, Ecem Uzun, Songül Öden, Gülçin Kültür, Halit özgür sarı’nın bulunduğu diziye son olarak Burak Sevinç’te katıldı.

Burak Sevinç Kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde Doktor Deniz karakterine hayat verecek olan başarılı oyuncu Burak Sevinç 1 Nisan 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Müzik ve Sahne sanatları Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu ilk tecrübesini Babam için adlı yapımla yapmıştır. Son olarak Leke dizisinde rol alan başarılı oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır.

-          Leke

-          Söz

-          Mahalle

-          Dönerse Senindir

-          Altınsoylar

-          Evli ve Öfkeli

-          Ben Onu Çok Sevdim

-          Kurtlar Vadisi Pusu

-          Merhaba Hayat

-          Yol Ayrımı

-          Babam İçin

28-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar