Kırmızı Oda’ya Bir Usta Oyuncu Daha Katılıyor

Kırmızı Oda’ya Bir Usta Oyuncu Daha Katılıyor
Tv 8 ekranlarının Cuma akşamlarına damga vuran başarılı dizisi Kırmızı Oda’ya bir usta isim daha katılıyor. Diziye Nurcihan karakteriyle usta oyuncu Itır Esen dahil oluyor.

Bu sezon ekrana gelen televizyon dizileri arasında hiç şüphesiz en dikkat çeken yapımlardan biri Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Kırmızı Oda. Kırmızı Oda usta yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından televizyona uyarlanırken bu kadar ses getireceği ve başarılı olacağı muhtemelen beklenmiyordu. Ancak içeriği ve işleniş tarzıyla dizi bir anda Cuma akşamlarına damga vuran yapımlardan biri oldu. Psikolojik ve gerilim dolu hikayeleri ile oyuncu kadrosu diziyi bir anda rakiplerinden farklı kıldı ve bir adım öne geçirdi. Bir psikiyatri kliniğine başvuran sorunlu insanların hayatlarını anlatan ve Doktor hanım’ın bu hastalarla kurduğu ilişkiyi ve tedaviyi seyirciye anlatan dizi özellikle bölümlük hikayeler kadar aldığı konuk oyuncularla da adından söz ettirmeyi başardı. Halen dizide rol alan Erkan Petekkaya, Yiğit Özşener, Esra Ronabahar, Uğur Yücel’e ek olarak bu hafta diziye yine usta bir oyuncu dahil oluyor. Dizide usta oyuncu Uğur Yücel’in hayat verdiği işadamı Vahit Karahanlı karakterinin eşi olarak oynayacak ve Nurcihan karakteriyle diziye dahil olacak usta oyuncu Itır Esen bu hafta Kırmızı Oda’ya katılıyor.

Itır Esen (Nurcihan) Kırmızı Oda’da

Tv 8 ekranlarının sevilen dizi Kırmızı Oda’da iki haftadır ele alınan Zafer ve Nihal karakterlerinin hikayesi derinlik kazanmaya başladı. Hikayede Nihal zamansız bayılmalarıyla Doktor hanım’a gelirken eşi zafer bey’de Doktor Hanım’la görüşmeye başladı. Zafer Bey’in hikayesi işlenirken sık sık dile getirilen ve tam bir saraylı ve hanımefendi olarak vurgulanan zafer bey’in annesi Nurcihan sonunda bu hafta diziye dahil oluyor. Zafer Bey’in hayranlıkla ve gurur duyarak bahsetti padişah soyundan gelen Nurcihan dizide tedavisi sırasında eşi Vahit Bey’den yardımlarını esirgemeyecek ve her daim onun yanında olacak. Itır Esen’in canlandıracağı Nurcihan diziye yeni bir renk ve hikayeye de ciddi bir derinlik kazandıracak.

Itır Esen Kimdir?

Türk Sinema ve dizi dünyasının usta oyuncularından yılların tecrübesi Itır Esen 17 Aralık 1956 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Fotomodellik yaparken Aşkı Memnu adlı dizide Bihter’i canlandırması için kendisine yapılan teklifle oyunculuğa adım atmış ve bu dizide Bihter’in üvey kızı Nihal’i canlandırmıştır. Itır Esen o günden sonra onlarca yapımda rol almış ve tüm canlandırdığı rolleri başarıyla ortaya çıkarmıştır. Usta oyuncu son olarak BluTv’de Saygı adlı yapımda rol almıştır. Usta oyuncu Itır Esen’in şu ana kadar rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Aşk-ı Memnu

·         Bizim Aile

·         Aile Şerefi

·         Gülen Gözler

·         Liseli Kızlar

·         Alanya Almanya

·         Çemberimde Gül Oya

·         Aliye

·         Kuzey Rüzgarı

·         Zümrüdüanka

12-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar