Kırmızı Oda’ya Bomba Oyuncu

Kırmızı Oda’ya Bomba Oyuncu
Geçen sezonun başarılı ve reytingi yüksek dizilerinden Kırmızı Oda yeni sezona yine iddialı hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna genç oyuncu İlayda Alişan katıldı.

Yeni sezonda televizyon kanallarında kıran kırana bir rekabet ve yarışı başlıyor. Sektörün lokomotifi konumundaki diziler uzun süren hazırlıklarının ardından yeniden sahaya inmeye hazırlanıyor. Eski ve yeni diziler arasında yaşanacak rekabette geriye düşen dizlerin zor durumda kalacağı ve hatta erken final yapacağı bir ortamda eski dizler şimdilik bir adım önde görünüyor. En azından seyircinin tanıdığı ve bildiği oyuncular ve hikaye ile yeniden ekrana gelecek diziler şimdilik daha rahat olsalar da bunun yanıltıcı olduğunu biliyorlar. Bu dizilerden biri olan ve geçen sezon ilk kez ekrana gelen ve Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapılarından biri olan Tv 8 ekranlarındaki Kırmızı Oda’da yeni sezon için hazır. Farklı formatı ve hikayeleriyle seyirciyi etkileyen diziye yeni oyuncular da atılıyor. Diziye yeni katılan İlayda Alişan ise dizinin seyircilerini heyecanlandırdı.

İlayda Alişan Kırmızı Oda’da

Geçen sezonun en başarılı yapımlarından olan ve Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda yeni sezonda da iddiasını koruyacak gibi görünüyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizi geçen sezonun en flaş yapımlarından oldu. Reytinglerde oldukça iyi bir oran yakalayan Kırmızı Oda yeni sezonda da seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Dizinin bölümlük hikayelerine ise yeni oyuncular katılmaya başladı. İlk katılan oyunculardan biri de geçen sezon Masumiyet adlı dizide iyi bir çıkış yakalayan genç ve güzel oyuncu İlayda Alişan oldu. Genç oyuncunun Kırmızı Oda’ya katılması hem sevenlerini hem de dizinin seyircisini oldukça sevindirdi.

İlayda Alişan Kimdir?

Son olarak Masumiyet adlı dizide rol alan ve şimdi ise Kırmızı Oda’ya transfer olan genç oyuncu İlayda Alişan 26 Şubat 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini moda tasarım bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuğa merak salan oyuncu daha sonra dizi ve sinema filmlerinde rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Bir Çocuk Sevdim

-          Gönül Hırsızı

-          Benim Adım Gültepe

-          Serçe Sarayı

-          Rüya

-          Bana Sevmeyi Anlat

-          Çukur

-          Hakan: Muhafız

-          Şampiyon

-          Terapist

-          Masumiyet

02-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar