Yeni Dizi Uzak Şehrin Masalı’nın Yayın Tarihi Belli Oldu

Yeni Dizi Uzak Şehrin Masalı’nın Yayın Tarihi Belli Oldu
Yeni yayın döneminde Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Uzak Şehrin Masalı’nın yayın tarihi belli oldu. Dizi yeni yayın döneminde Teşkilat ile rekabet edecek.

Yeni sezonda ekrana gelecek dizilerin yeni bölümlerinin yayın tarihleri belli olmaya başladı. İlk başta her sezon olduğu gibi yine bu sezonda yayına ilk giren diziler daha önceden seyirciyle buluşan diziler oldu. Kanallar geçen sezonlarda yayınlanan dizilerin yayın tarihini duyururken bu sezon ilk kez ekrana gelecek dizilerden olan Uzak Şehrin Masalı adlı dizinin yayın tarihi belli oldu. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve 25 Film tarafından hazırlanan Uzak Şehrin Masalı bu sezon ekrana gelecek diziler arasında iddialı bir konumda yer alıyor. Usta oyuncuları bir araya getiren dizi Kars’ta çekilirken yayınlanan tanıtım fragmanında da seyirciyi ekrana bağlayacağını göstermiş oldu. Yeni yayın döneminde Fox Tv’nin büyük umut bağladığı yapım olan dizinin yayın tarihi ise 12 Eylül Pazar olarak belirendi.

Uzak Şehrin Masalı 12 Eylül’de Ekranda

Yeni yayın dönemimde ekrana gelecek diziler arasında adından sıkça söz ettiren Uzak Şehrin Masalı bir dram, aksiyon dizisi olarak dikkatleri çekiyor. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören, Zeynep Eronat gibi oyuncuları bünyesinde barındıran dizi 25 Film tarafından hazırlanıyor. Fox Tv ekranlarında tanıtımları yayınlanmaya başlayan dizinin yayın tarihide belli oldu. Dizinin yayın tarihi olarak 12 Eylül pazar gününü belirleyen kanal böylece en önemli günlerinden birini Uzak Şehrin Masalı’na emanet etti. Daha önce bu günde Savaşçı adlı yapımla dört sezon boyunca seyirciyi ekrana bağlayan kanal bu sezonda aynı başarıyı sürdürmek istiyor.

Teşkilat İle Rekabet Edecek

Fox Tv ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Uzak Şehrin Masalı adlı dizi fragmanıyla dikkatleri çekti. Dizide Aslıhan Güner’in canlandırdığı Umay, kocası Affan’ın baskılarına dayanamasa da çocukları için buna katlanmaya devam eder. Ancak Affan’ın yaptığı son hareket Umay’ı delirtir ve sonunda kız kardeşinin evine gitmeye karar verir. Öbür taraftan Kürşat bir kanun kaçağıdır ve geçmişi karanlık biridir. Umay ve Kürşat Umay’ın kız kardeşinin evinde karşılaşırken bundan sonrasında hayatları tamamen değişecektir. Yeni yayın döneminde Uzak Şehrin Masalı’nın karşısında geçen sezon ekrana gelmeye başlayan ve reytinglerde oldukça iyi bir rakam yakalayan TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat yer alıyor. Bakalım iki diziden hangisi seyirciye daha yakın duracak.

02-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar