Kuaförüm Sensin’de Bülent Ersoy’un Partnerleri Belli Oldu!

Kuaförüm Sensin’de Bülent Ersoy’un Partnerleri Belli Oldu!
Show Tv’de ekrana gelen son olarak Jüri üyesi pozisyonunda ünlü isim Bülent Ersoy’la anlaşan Kuaförüm Sensin’in diğer iki jüri üyesi de belli oldu. İşte detaylar!

Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve bu konuda gelen bütün teklifleri geri çeviren Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy en sonunda Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin isimli yarışma programıyla seyirciyle ekranlara dönmeye karar vermişti. Bu gelişme ünlü ismin hayranlarını sevindirirken Bülent Ersoy’un programda hangi diğer isimle birlikte jüri üyesi koltuğunda oturacağı merak edilmeye başlanmıştı. Yapım şirketi Global Medya sonunda Bülent Ersoy’la birlikte Kuaförüm Sensin’de jüri üyeliği yapacak diğer iki ismi de belirledi. Yakında yeni bölüm ve yeni jüri üyeleriyle ekranda olacak Kuaförüm Sensin’de Bülent Ersoy’a eşlik edecek isimler kimler? İşte detaylar!

Bülent Ersoy’un Partnerleri Belli Oldu!

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği başarılı yarışma programı Kuaförüm sensin yeni yayın dönemine yenilenmiş jürisiyle girmeye hazırlanıyor. Bunun için ilk önce yıllardır ekrandan uzak duran başarılı isim Bülent Ersoy’la anlaşan yapım şirketi Global Medya, Bülent Ersoy’a eşlik edecek diğer iki ismi de belirledi. Son bilgilere Bülent Ersoy’a eşlik edecek isimler ekranların sevilen ismi Işıl Reçber ve ünlülerin kuaförü ve makyözü olarak bilinen Seçkin Süngüç olarak belirlendi. Bu üç isimle yeni bölümleriyle Kuaförüm Sensin çok yakında ekranlarda olacak.

Işıl Reçber & Seçkin Süngüç Kimdir?

Kuaförüm Sensin’de Bülent Ersoy’a eşlik edecek Işıl Reçber 5 Ekim 1977 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. Modayla ilgilenen ve halen bir zamanlar Fenerbahçe ve Milli takım kalesini de koruyan Rüştü Reçber’le evli olan Işıl Reçber’in kendi adını taşıyan bir de parfüm markası vardır. Moda konusunda oldukça yetkin olan Işıl Reçber ayrıca zaman zaman ekranlarda da yer almaktadır.

Yine Bülent Ersoy’a eşlik edecek bir diğer isim olan Seçkin Süngüç 14 Ağustos 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Makyaj artisti olan Seçkin Süngüç aynı zamanda ünlü isimlerin kuaförü ve makyözü olarak tanınmaktadır.

Bülent Ersoy’un Alacağı Ücret!

Yıllardır ekranda herhangi bir yapımda görev almayan ve son olarak annesi ve yakın arkadaşı Nur Yerlitaş’ı kaybeden ünlü isim Bülent Ersoy sonunda ekranlara dönmeye karar verdi. Global Medya ile Kuaförüm Sensin’de Jüri Üyeliği için anlaşan Bülent Ersoy bu anlaşmanın karşılığında aylık olarak 3 Milyon 250 Bin Lira alacak.

 

04-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar