Kuaförüm Sensin'de şok! Bülent Ersoy stüdyoyu terk etti!

Kuaförüm Sensin'de şok! Bülent Ersoy stüdyoyu terk etti!
Ekranların sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de heyecanlı dakikalar yaşandı. Kuaförüm Sensin'de jüri olan Bülent Ersoy, sinirlendi ve stüdyoyu terk etti!

Gündüz kuşağı programlarından biri olan Kuaförüm Sensin yarışmasının bugünkü bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Bülent Ersoy stüdyoyu terk etmek için kalkınca herkes şoka uğradı. Show Tv'de yayınlanan Kuaförüm Sensin programında jüri üyesi olarak yer alan Bülent Ersoy yarışmacıların tartışmalarına sinirlenince yerinden kalktı ve stüdyodan çıktı. 'Ne haliniz varsa görün' diyerek stüdyodan giden Bülent Ersoy'un tavrı yarışmacılar üzerinde soğuk duş etkisi yaptı.

Bülent Ersoy stüdyoyu terk etti!

Show Tv'nin sevilen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, modacı Işıl Reçber ve makyaj uzmanı Seçkin Süngüç jüri koltuğunda oturuyor. Farklı kişiliği ve tarzıyla programa renk katan Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy'un yorum ve beğenileri programa hareket katıyor. Ünlü sunucu Gözde Kansu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmada işlerinde iddialı olan kuaförler saç ve makyaj tasarımlarıyla jürinin beğenisini kazanmaya çalışıyor.

Kuaförüm Sensin'de şok!

Heyecanla devam eden Kuaförüm Sensin yarışmasında yarışmacılar bir hafta boyunca maharetlerini sergiliyor. Jürinin beğeneceği ve fazla puan vereceği tasarımları yapabilmek için yarışan usta kuaförler kendi aralarında da sık sık atışıyor. Final günü yaklaşınca stresin de arttığı yarışmada bugün yaşananlar herkesi şoke etti. Bu haftanın yarışmacıları Aytekin ve Dilek arasında düşük puanlar sebebiyle tartışma yaşandı. Dilek kötü puan alınmasından Aytekin'i sorumlu tutunca ortam iyice gerildi.

Bülent Ersoy neden sinirlendi?

Öte yandan diğer yarışmacılar Ece ve Ali arasında da gerilim vardı. Ece Ali'nin rahat tavırlarından rahatsız olduğunu belirtti ve ikili arasında ipler kopma noktasına geldi. Son bölümde jüri puanları açıklanınca da ortamdaki gerginlik devam etti. Yarışmacılar kendi aralarında tekrar tartışmaya başlayınca ünlü jüri üyesi Bülent Ersoy tepki gösterdi. Konuşma ve tartışmalara sinirlenen Bülent Ersoy, "Ben gidiyorum. Ne haliniz varsa görün" diyerek stüdyoyu terk etti. Bir anda soğuk rüzgarların estiği stüdyoda program gergin bir şekilde devam etti.

10-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar