Kurşun dizisinde hatalar zinciri

Kurşun dizisinde hatalar zinciri
Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi Kurşun'un ilk bölümündeki hatalar zinciri pes dedirtti. İşte Kurşun dizisinde tepki çeken hatalar...

İddialı dizi Kurşun Fox Tv ekranlarında 23 Ekim Çarşamba günü yayınlandı. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü büyük beğeni alırken senaryodan kaynaklı mantık hataları pes dedirtti. Oldukça başarılı bir dekor ve oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına çıkan Kurşun'daki bazı hataları tespit eden Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından bu hataları sıraladı. Fox Tv'nin aylarca tanıtımını yaptığı dizi için genelde olumlu yorumlar yapılırken Armağan Çağlayan'ın dikkat çektiği hataların oldukça önemli detaylar olduğu farkedildi. Senaryoyu yazarken bir hukukçuya danışılması gerektiğini vurgulayan Çağlayan, senaryodaki hukuki hataları ise tek tek sıraladı.

O hataları tek tek sıraladı!

Armağan Çağlayan'ın twitter hesabından sıraladığı hatalar ise şunlar;

* Bu senaryoları yazarken bir hukukçuya danışsanız keşke, savcı tutuklama kararı veremez, tutuklama kararını bir tek hakim verebilir.

* Adam başsavcı herhalde :) öyle direk polislere falan emir yağdırıyor :)))

* 1970 yılında cezaevinde açık görüş yapılırken infaz koruma memuru yokmuymuş :)))) ahahahah

* ''Sulh ceza mahkemesinde savcı olmaz''

Sezona iddialı bir giriş yaptı

Başrollerinden Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu'nun olduğu dönem dizisi Kurşun ilk bölümünde izleyiciyi etkilemeyi başardı. İlk bölümünde AB reyting sonuçlarına göre Fox Tv Ana Haber Bülteni'nden sonra ikinci sıraya yerleşmeyi başaran Kurşun dizisi sezona iddialı bir giriş yapmış oldu. Kurşun dizisi 1970'leri anlatan bir dönem dizisi. Dizinin senaryosunda Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca ve Gazeteci Leyla Devrim'in yollarını kesiştiren bir olay  ve bu olayla ilgili hukuki ve toplumsal ilişkiler işleniyor.

İlk bölümü tüm ekip birlikte izledi

Çarşamba günü yayınlanan Kurşun dizisinin ilk bölümünü ise bütün ekip birlikte izledi. Büyük bir heyecanla yayın tarihi beklenen iddialı dizi için biraraya gelen ekip ilk bölüm kutlamasını pasta keserek yaptı. Beykoz Kundura’da biraraya gelen Fox Tv yöneticileri, Kurşun dizisi oyuncuları ve set ekibi dizinin ilk bölümünü hep beraber izledi. Biz de canlitv.com olarak  Kurşun dizisine başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunuyoruz.  

24-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar