Kurşun İstanbul'un Boğası Nuri (Kürşat Alnıaçık) kimdir?

Kurşun İstanbul'un Boğası Nuri (Kürşat Alnıaçık) kimdir?
Kurşun İstanbul'un Boğası Nuri (Kürşat Alnıaçık) kimdir? Kurşun İstanbul'un boğası Nuri karakterini canlandıran Kürşat Alnıaçık kimdir?

Fox Tv Kurşun İstanbul'un Boğası Nuri (Kürşat Alnıaçık) kimdir? Kurşun İstanbul'un boğası Nuri karakterini canlandıran Kürşat Alnıaçık kimdir? Kurşun İstanbul'un Boğası Nuri (Kürşat Alnıaçık) kimdir? Geçtiğimiz hafta ekranlara gelmeye başlayan Kurşun dizisi, her Çarşamba seyircisi ile buluşmaya devam edecek. Konusu ve oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Kurşun dizisiinde İstanbul'un Boğası Nuri karakterini canlandıran Kürşat Alnıaçık'ta en çok arananlar arasında yer almakta. Peki İstanbul'un Boğası Nuri kimdir? Kurşun dizisi  İstanbul'un Boğası Nuri karakteri özellikleri nelerdir? Kurşun dizisi Kürşat Alnıaçık kimdir? İşte ekranların yeni dizisi Kurşun ile ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar sizlerle!

Yapımcılığını Gül Oğuz'un üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuzve Burak Arlıel'in oturduğu Kurşun dizisi oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. Geçtiğimiz hafta yayın hayatına başlayan Kurşun dizisi bundan sonra her Çarşamba Fox tv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. 

Kurşun dizisi oyuncu kadrosunda, Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Dilligil ve Cem Kurtoğlu gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Kurşun dizisi yapımcısı Gül Oğuz'un da anlattığı gibi oldukça ilgi çekici bir dizi olan proje, en çok arananlar listesinde yer almakta. Gül Oğuz ise; 'Kıyısından da olsa yakaladığım bir dönem 70’ler. Dönemin renkli atmosferine bir şekilde tanık olduğum için bu yılların samimiyetini, kendine has dokusunu güçlü bir hikaye ile ekrana taşımak istedim. Var olan projelerden daha farklı bir soluk getireceğini düşünüyorum. Geçtiği dönem, kostümler ve o yılların canlı renkleri ile bu farkın izleyiciyi cezbedeceğini,nkarşılığını bulacağını tahmin ediyorum.' sözlerini kullanmıştı.

İstanbul'un boğası Nuri karakteri; Yer altı dünyasının önemli ismi.Yıllar önce terkettiği kızı ile tekrar karşılaştığında başlayacak Nuri'nin asıl hikayesi.

Kürşat Alnıaçık kimdir?

1962 yılında dünyaya gelen Kürşat Alnıaçık, Ankara doğumludur. Eğitimini İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan Kürşat Alnıaçık, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünü de bitirdi. İlk olarak 1970 yılında yayınlanan Umut dizisinde rol almıştır.

Kürşat Alnıaçık'ın Oynadığı Diziler

Kurşun 
Nöbet 
İsimsizler 
Diriliş: Ertuğrul 
Kara Sevda
Medcezir 
Kayıp
Sakarya Fırat 
Kuzey Rüzgarı
Azap Yolu 
Adak
İki Aile
Aynalar 
Berivan
Deli Yürek
Sıcak Saatler
Kaldırım Çiçeği 
Sahte Dünyalar
Süper Baba
Yıldızlar Gece Büyür 
Sessiz Fırtına

30-10-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar