Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?
Türk dizi tarihinin en çok beğenilen dizilerinden Kurtlar Vadisi, tekrar ekranlara dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak?

Yayınlandığı sezonlarda Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden olan ve reyting rekorları kuran Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Kurtlar Vadisi Kaos nerede yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Kaos’ta hangi oyuncular rol alacak? Bütün bu sorular dizinin fanları tarafından merak ediliyor. Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle sevenleriyle buluşması beklenen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli olunca heyecan daha da arttı. İşte ayrıntılar…

Kurtla Vadisi hangi platformda yayınlanacak?

Evet, bir televizyon klasiğiydi Show Tv ile başladı Star Tv ile devam etti. Bütün kanalları gezdi. Ekranlardan ayrılalı 2 yıl oldu. Kurtlar Vadisi hayranları hala dizinin tekrar başlamasını bekliyor. 2003 yılı 1 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayan Kurtlar Vadisi, isim de değiştirmiş Kurtlar Vadisi Pusu olarak 300 bölüm ekranlara gelmişti. Başarılı dizinin 300. Bölümde final yapması seyircilerde şok etkisi yaratmıştı. Bu uzun süreçten sonra dizinin senaristlerinden olan Raci Şaşmaz’ın girişimleriyle dizinin yeni yayın mecrası da belli oldu. Evet, Kurtlar Vadisi Kaos olarak dizi tekrar ekranlara gelecek. Peki, nerede ekranlara gelecek?

Kurtlar Vadisi Pusu olarak yayın hayatına devam edilmek istense de dizideki birkaç sahne mahkemelik olmuştu. Yapımcılar bu sahnelerden aklanır aklanmaz Kurtlar Vadisi’nin tekrar ekranlara dönmesi için çalışmalar başlatıldı. Gerek ekonomik sıkıntılar gerekse değişen piyasa şartları dolayısıyla dizi ilk önce bir kanal bulamadı. Çünkü Kurtlar Vadisi’nin bütçesi diğer dizilere göre hayli fazlaydı. Bu yüzden kanal bulamayan yapımcı Raci Şaşmaz TRT 1’de yayınlanması için de girişimlerde bulunsa da kısa süreli sonuç alamadı. Fakat son gelen bilgilere göre Türk dizi sektörüne daha fazla girmek isteyen Netflix’in Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgilendiği ortaya çıktı. Netflix’in dizinin tekrar ekranlara dönmesi için bu büyük bütçeyi göze alması Kurtlar Vadisi sevenlerini hayli memnun etmiş durumda.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos’un Şubat ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Kaos oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer alacak?

Dizinin çekimleri için oyuncu kadrosunun tekrar kurulması gerekiyor. Kurtlar Vadisi’nin gedikli oyuncuları dizide yer alırken birçok yeni oyuncunun da kadroya katılması bekleniyor. Necati Şaşmaz’dan alınan bilgilere göre dizinin ilk iki bölümünün senaryosu hazır. Sadece oyuncular belirlenecek ve dizi motor diyecek.

05-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar