Kuzey Yıldızı 13. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı 13. Bölüm izle
Kuzey Yıldızı 13. Bölüm izle; 7 Aralık Cumartesi Show TV'de yayınlanan Kuzey Yıldızı son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Kuzey Yıldızı 13. Bölüm izle; Cumartesi gününün en çok izlenen dizileri arasında yer alan başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 7 Aralık Cumartesi günü 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Kuzey’in Yıldız’ın güvenini tekrar kazanabilmek için verdiği mücadeleyi izlemişti. Kuzey Yıldızı son bölüm tek parça izlemek isteyen izleyici arama motorlarında arama yapıyor. Diziyi izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜM İZLE

Kuzey ile boşanmak istemeyen Şule amacına ulaşmış Yıldız’ı yolundan çevirmek için hazırladığı plan işe yaramıştır. Kuzey’in boşanması Yıldız’ın verdiği tepkiden sonra daha da zorlaşırken bu durumu fırsata çevirmek isteyen Çetin hemen hamle yapar. Şule ve Kuzey’e ayrı ayrı tekliflerle giden Çetin ikisinden de olumsuz yanıt alacaktır.

Kuzey, Şule’den boşandığında Yıldız’ın güvenini kazanabileceğini düşünse de yanıldığının farkına varması çok uzun sürmeyecek. Yıldız, Kuzey’e hazırladığı güven testini uygulamaya başlar. Bu test sürecinde hakem Sefer olacaktır. 

Yıldız’n testlerinden Sefer’in de yardımıyla başarıyla geçen Kuzey, aşklarının önünde bir engel kalmadığını düşünse de yanıldığını çok geçmeden farkedecektir. 

KUZEY YILDIZI 12. BÖLÜM ÖZETİ

Kuzey amacına ulaşmış ve sonunda Yıldız’ı kaçırmıştır. İki aşık nihayet gözlerden uzakta Karadeniz’in dalgalı sularında bir gemide birliktedirler. Kuzey bu sefer kesin kararlıdır. Kendisini 20 yıldır unutmayan ve sabırla bekleyen Yıldız’ı başka bir Kuzey’le tanıştıracak ve onun kalbini fethedecektir. Tüm şartlar Kuzey’in lehine gibi görünmektedir. Fakat iki aşığın kavga etmek için ve aralarına yeni duvarlar örmek için başkalarına ihtiyaçları yoktur. Nitekim öyle de olur. İkili yeniden bir kavgaya tutuşur hem de Karadeniz’in ortasında kimsenin olmadığı bir gemide. Bu arada kaçan ve kaçırılan sadece Kuzey ile Yıldız değildir. Kadıoğulları ve Mollaoğulları’nın neredeyse tamamı birbirini kaçırmış ya da birbirine kaçmıştır. Kaçan ve kaçırılanlardan kimi mutlu sona ulaşırken kimi bedbaht talihiyle baş başa kalır. İçlerinde en azimlisi, kaçırma işini en çok ciddiye alan Pembe’dir. Doktoru için büyük bir organizasyona girişmiştir. Pembe’nin hedefini elde etmesi için hiçbir engel kalmamıştır. Kuzey ise Yıldız’la aralarındaki buzları eritmeye çalışırken öbür taraftan eski eşi Şule ile mücadeleye devam eder. Kuzey bunun için herkesi organize eder. Artık tüm kontrol ondadır. Ancak kuzey’in beklemediği ve hesap etmediği gelişmeler yaşanacaktır.

07-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar