Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm izle
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm izle; Show TV'nin başarılı dizisi Kuzey Yıldızı 28 Aralık Cumartesi yeni bölümüyle ekrana geldi. İşte son bölüm tek parça izlemek için detaylar!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm izle; Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 28 Aralık Cumartesi akşamı 16. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Yıldız'ın Kuzey'in tekrar güvenini kazanabilmesi için yaptıkları ekrana gelmişti. Yeni bölümde ise Yıldız, Kuzey'in kendisine neden böyle davrandığını öğreniyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir, bu hafta dizide neler olacağını öğrenme için devam edebilirsiniz.

KUZEY YILDIZI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız nihayetinde Kuzey’in neden kendisine soğuk davrandığını, neden kendisini uzaklaştırmaya çalıştığını öğreniyor. Ancak öğrendikleri karşısında Kuzey’e destek olacağına yine inadına yenik düşüyor ve Kuzey’e türlü türlü oyunlarla karşılık veriyor. Kuzey neden böyle davrandığını inatla Yıldız ile paylaşmamakta kararlıdır, Yıldız’ın ise durmaya niyeti yoktur. Yıldız’ın oyunlarına rağmen pes etmeyen Kuzey bir de devamsızlıktan dolayı okuldan atılan kızları Gökçe ve Mine’nin başına buyrukluğuyla uğraşmak durumunda kalır.

Kuzey’in eşinden ayrılması için herkes seferber olur. Aileler bir yandan Poyraz ve Kamer’in düğün hazırlıklarını sürdürürken Pembe’nin kafasında bambaşka bir plan vardır. Şule’yi bayıltarak alıkoyan Pembe, Nadide’nin de yardımıyla Kuzey’in boşanması için gereken belgeleri elde etmeye çalışıyor.

Diğer yanda Kuzey’in neden kendisine böyle davrandığını öğrenen Yıldız sevdiği adamın özgürlüğü için kolları sıvıyor. Çetin’den Kuzey’in Şule’den boşanabilmesi için gerekli belgeleri isteyen Yıldız 1 milyon lira bulmak zorundadır. Çetin’in teklifinin ardından hiç düşünmeden istediği parayı bulmak için harekete geçen Yıldız istediği belgelere ulaşabilecek mi?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK OYUNCU KADROSU

Dizinin başrollerini Aslıhan Güner (Yıldız Kadıoğlu) ve İsmail Demirci (Kuzey Mollaoğlu) paylaşıyor. Başarılı oyunculara Cezmi Baskın (Yaşar Kadıoğlu), Ferda Kaynar (Hanife Kadıoğlu), Hüseyin Soysalan (Şeref Mollaoğlu), Uğur Demirpehlivan (Emine Mollaoğlu), Toygan Avanoğlu (Mine Mollaoğlu), Berfin Nilsu Aktaş (Gökçe Mollaoğlu), Gizem Güneş (Feride Mollaoğlu), Yasemin Hadivent (Fadime), Zeynep Konkonde (Pembe Mollaoğlu), Özgür Karaman (Ömer), Merve Şen (Nahide Kadıoğlu), Ecem Çalhan (Kamer Mollaoğlu), Burak Can (Poyraz Kadıoğlu) eşlik ediyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk her hafta Cumartesi saat 20:00’da Show TV’de!

28-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar