La Casa de Papel dizisinin Türkiye uyarlaması mı geliyor?

La Casa de Papel dizisinin Türkiye uyarlaması mı geliyor?
Türkiye'de hayli popüler olan La Casa de Papel dizisinin Türkiye'ye uyarlanacağı iddia edildi. Başroller için bazı isimler ortaya atıldı.

Son dönemin popüler dizilerinden biri olan La Casa de Papel, 3. sezonuyla Netlfix'te yayınlanmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonu başlamak üzereyken çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Dillendirilen iddalara göre Ay Yapım, La Casa de Papel dizisinin Türkiye yayın haklarını satın aldı. Bu konuyla ilgili son bilgiler neler?

La Casa de Papel, Türkiye ve Dünya'da hayli popüler

İlgi çekici konusuyla dikkat çeken La Casa de Papel, İspanya'nın en çok ses getiren dizilerinden birisi. La Casa de Papel, ilk olarak 2017 yılında İspanyol Antena 3 kanalında yayınlanmaya başladı. İspanya'da ses getiren dizinin dünya çapında popülarite kazanması ise Netflix'te yayınlanmasıyla oldu. Özellikle Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip oldu ve dilden dile dolaştı.

Ülkedeki popülerliği ortadayken Türkiye uyarlamasının yapılması çok da büyük bir sürpriz olarak görünmüyor. Yabancı dizilerden uyarlanan dizileri Türk dizi sektöründe sıkça gördük. Son örneklerinden birisi de Shameless dizisinden uyarlanan Bizim Hikaye dizisi olarak görünüyor. 

Berlin ve Tokyo karakterleri için bazı isimler ortaya atıldı

Basında çıkan haberlere göre Ay Yapım, La Casa de Papel dizisinin Türkiye haklarını satın alarak yapımına başladı. Hatta başrolü için teklif götürülen isimlerin belli olduğu biri ortaya atıldı. La Casa de Papel dizisinin iki kilit karakteri için düşünülen isimler belli oldu. Berlin karakteri için Kaan Urgancıoğlu düşünülüyor. Kaan Urgancıoğlu özellikle Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Emir Kozcuoğlu karakteriyle hafızalarımıza kazındı. Tokyo karakteri için ise iki güzel oyuncunun adı geçiyor. O iki isim Cansu Dere ve Tuba Büyüküstün. Kariyerlerine baktığımız zaman iki isim de bu rolün altından kalkabilecek deneyime sahip. 

Ay Yapım'ın La Casa de Papel dizisini uyarlayacağı ve bahsi geçen isimler şimdilik iddiadan öteye gidemiyor. Bu haberlerin ne kadar gerçek olduğunu henüz bilmiyoruz ancak önümüzdeki günlerde bir onaylama ya da yalanlama gelecektir. 

La Casa de Papel bu yıl 3. sezonuyla gelecek

Diziden bahsetmişken La Casa de Papel'in bölümlerinin erişime açılacağı tarihi bilmiyoruz ancak 3. sezon bu yıl Netflix'te olacak.

14-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar