Leke dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Leke dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!
TİMS&B Productions imzalı dizi Leke çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak. İlk fragmanıyla seyirci karşısına çıkan dizinin yayın tarihi ne zaman?

Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığı yeni dizi Leke ekranlara hızlı bir giriş yaptı. TİMS&B Productions'ın yapımını, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği dizi için geri sayım başladı. Aşk konulu dizinin tanıtımının ardından diziye ait ilk görüntüler seyirciyle buluşmuş olup şimdiden heyecan uyandırmaya başladı. 

Dizide, geçtiğimiz haftalarda Söz dizisindeki karakteri Fethi'nin şehit olması üzerine kadrodan ayrılan ve Leke dizisinde başrolü üstlenen Burak Sevinç ve partneri Melis Sezen'in ekranlara taşıyacağı bir aşk hikayesini izleyeceğiz. Cem ve Yasemin'in hikayesi 16 Nisan Salı günü saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

İŞTE LEKE DİZİSİ İLK BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerin yanı sıra Selen Uçer, Mehmet Bozdoğan, Nail Kırmızıgül, Tolga Güleç, Nurinisa Yıldırım, Ferdi Sancar, Tuğçe Açıkgöz, Lale Başar ve Selahattin Paşalı gibi isimler de dizi kadrosunda olup yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturmaktadır.

LEKE DİZİSİ KONUSU

Yasemin (Melis Sezen) kardeşiyle birlikte yetiştirme yurdunda büyümüş hukuk fakültesi öğrenci olan genç bir kızdır. Hayatını işitme engelli kardeşine adamış olan Yasemin aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışmaktadır. Kardeşinin tedavi masrafları için elinden geleni yapan Yasemin kadın olmanın ve şerefle yaşamanın zorluklarını hayatının her alanında hisseder. Cem (Burak Sevinç) ise iş hayatında başarılı olan fakat aşka inancını yitirmiş genç bir adamdır. Kadınlara karşı mesafesini her zaman korur. Yaseminle tanıştıktan sonra bastırdığı duygularını ortaya çıkaracaktır. Yasemin ve Cem'in duygu dolu aşk hikayesini izleyeceğimiz dizi Leke 16 Nisan Salı akşamı 20:00'de Kanal D'de!

08-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar