Maraşlı 6. Bölüm İzle

Maraşlı 6. Bölüm İzle
15 Şubat akşamı Atv’de yayınlanacak Maraşlı 6. Yeni bölüme Maraşlı’nın söylediği “Gün gelir sırlar bir biri silaha dönüşür.” Sözü damga vuruyor.

Eski bir asker olan Maraşlı ve korumalığını yaptığı Mahur’un etrafında gelişen olayların anlatıldığı Maraşlı dizisi 6. Bölümünde gerilim ve aksiyonla izleyicisini buluşturuyor. Tims&B Productions’ın yapımını üstlendiği Maraşlı pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrolleri paylaştığı Maraşlı 6. Yeni bölümde Mahur’u kaçıran Savaş, onu bir zindana kapatıyor. Hayatı cehenneme dönen Mahur’u Maraşlı kurtarabilecek mi? Maraşlı’nın öldüğünü haber alan mahur, direnmeye çalışırken babası Aziz, kızının hayatına karşılık Maraşlı’yı öldürebilecek mi? Ozan’a verilen 24 saat sonra neelr olacak? Hepsi ve daha fazlası 15 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak Maraşlı’nın 6. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Maraşlı 6. Bölüm İzle

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Maraşlı dizisini Arda Sarıgün yönetiyor. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrollerini paylaştığı dizide Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik görev yapıyor.

Mahur kaçırılıyor

15 Şubat akşamı Atv’de yayınlanacak Maraşlı 6. Yeni bölüme Maraşlı’nın söylediği “Gün gelir sırlar bir biri silaha dönüşür.” Sözü damga vuruyor. Mahur’u kandıran Savaş, genç kızı kaçırarak bir zindana kapatır. Mahur'a adeta cehennemi yaşatan Savaş, genç kıza Maraşlı’nın öldüğünü söyler. Bütün ümidi sönen Mahur, Savaş’ın işkencelerine dayanabilecek mi? Mahur’un kaçırıldığını öğrenen Maraşlı, kızı kurtarmak için nasıl bir strateji izleyecek?

Sırlar gün gelir silaha dönüşür

Bu arada Mahur’u kaçıran Savaş, Aziz'den; kızının ailesiyle ilgili gerçekleri öğrenmesini istemiyorsa Maraşlı'yı öldürmesini ister. Kızı ve Maraşlı arasında kakar vermekte zorlanan Aziz, Maraşlı'yı öldürmeyi göze alacak mı? Aziz'in Savaş ile işbirliğinden şüphelenen Maraşlı, sürpriz bir kişi sayesinde anlaşmadan haberi olur ve iz sürmeye başlar. Maraşlı’nın peşine düştüğünü öğrenen ve tüm kartlarını oynayan Savaş, işbirlikçisi Ozan'ı tehdit eder. Ozan'a 24 saat süre veren Savaş, 24 saat sonunda Türel Ailesi'ni ve Ozan'ı hayatlarını değiştirecek bir sürprizle karşılayacaktır. Mahur kurtulabilecek mi? Maraşlı Türel ailesinin kirli çıkar ilişkisini ortaya serebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası 15 Şubat pazartesi akşamı yayınlanacak Maraşlı 6. Son bölümde. Keyifli seyirler.

15-02-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar