Maraşlı Dizisinden Ayrılık Haberi

Maraşlı Dizisinden Ayrılık Haberi
Atv'nin yeni dizisi olacak olan Maraşlı'dan ayrılık haberi geldi. Dizinin daha yayınlanmadan böyle bir karar alması tuhaf karşılansa da, mantıklı bir açıklamaları elbette vardır.

    Atv’nin yeni yapımlarından olacak olan Maraşlı dizisi, daha yayınlanmaya başlamadan bir oyuncusunu kadro dışı bıraktı. İlk bölümü 11 Ocak Pazartesi yayınlanacak olan dizinin çekimleri hala devam ederken böyle bir haberin gelmesi şaşırtıcı oldu. Daha yeni bir dizi olduğu için kadrosunun tam olarak oturmasını beklemek yanlış olur. Elbette ilerleyen zamanlarda yeni kişiler gelecek ve eskileri çıkacak ancak, dizi daha yayınlanmaya başlamadan böyle bir şeyin olması, biz izleyiciler tarafından pek de sıcak bakılmadığını söyleyebiliriz.

   Dizinin ilk başlarda kadrosunda dâhil olup, şimdi ise ayrılık haberi gelen isim ise Ali Oğuz Şenel. Diziden neden ayrıldığı ile ilgili bir bilgi verilmese de, tahminimizce dizide ki rolü kısaydı veya diziye konuk oyuncu olarak dâhil olmuştu. En azından biz öyle düşünüyoruz. Oyuncu Ali Oğuz Şenel’in daha öncelerde rol aldığı diziler ise Doğduğun Ev Kaderindir, Savaşçı, Bir Aile Hikâyesi, Vatanım Sensin, Komşular, Paramparça ve Adını Sen Koy. 36 yaşında olan oyuncunun bu kadar çok dizide rol alması, onun bu sektörde ne kadar tecrübeli bir isim olduğunu kanıtlar nitelikte. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi, diziden neden ayrıldığı ile ilgili bir bilgimiz yok. Umarım dediğimiz gibi kısa süreli bir rol için dizide yer almıştır, yoksa böyle tecrübeli bir oyuncuyu kadro dışı etmek pek de akıllıca bir hareket olmaz. Yine de verilen karara saygı duyuyor ve diziyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Maraşlı Dizisi Konusu

11 Ocak Pazartesi tarihinde izleyicisi ile buluşacak olan Maraşlı, Özel Kuvvetler’den ayrılan bir askerdir. Ayrıldıktan sonra kendine bir sahaf dükkânı açıp normal bir hayat sürmek isteyen karakterimiz, yine bir şekilde kendini bir dizi talihsiz olayların içerisinde buluyor. Karakterimizin hayatının değişmesine sebep olan olay ise kızının vurulması. Hasta olan kızının tekrardan sağlığına kavuşması için çaba gösteren Maraşlı, kızına yapılan bu olayı unutamamak da ve intikam duygusu ile yanıp tutuşmaktadır. Dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. Çekimlerinin İstanbul’da yapıldığı diziyi, 11 Ocak Pazartesi günü sitemizden canlı ve full HD olarak izleyebilirsiniz.

05-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler