Maraşlı dizisinin çekimleri başladı!

Maraşlı dizisinin çekimleri başladı!
Özel kuvvetlerden ayrılan ve bulunduğu mahallede adaleti sağlamaya çalışan Maraşlı isimli bir eski askerin kızı için verdiği savaşı anlatan Maraşlı dizisi sete çıktı.

Dizi severlerin heyecan ve merakla bekledikleri Maraşlı dizisinin çekimleri nihayet başladı. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrollerini paylaştıkları Maraşlı dizisi birçok başarılı diziye ev sahipliği yapan atv’de yayınlanacak. Bu sezonun favori konularından olan eski bir askerin adalet dağıttığı Maraşlı dizisi oyuncu kadrosu ve konusu haberimizde. Şimdi detaylar

Maraşlı dizisinin çekimleri başladı!

Özel kuvvetlerden ayrılan ve bulunduğu mahallede adaleti sağlamaya çalışan Maraşlı isimli bir eski askerin kızı için verdiği savaşı anlatan Maraşlı dizisi sete çıktı. Maraşlı karakterine başarılı oyuncu Burak Deniz hayat verirken dünyalar güzeli Mahur karakterini ise Alina Boz oynuyor. Tims&B Productions’ın koordine ettiği Maraşlı dizisinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlenirken yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor. Diziseverlerin merakla beklediği dizinin senaryosu Ethem Özışık’a emanet edildi.

Maraşlı dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

 Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı’nın oturduğu Maraşlı dizisinde Burak Deniz ve Alina Boz başrolleri paylaşırken ikiliye Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar eşlik ediyor.

Maraşlı dizisi ne anlatıyor?

Çok başarılı bir bordo bereli olan Maraşlı, mesleğinden ayrılmış ve açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmektedir. Çevresinde adaleti kendi usulünce sağlamaya çalışan Maraşlının dünyalar tatlısı kızı Zeliş vurulur. Hasta kızını hayata döndürmek için çabalayan Maraşlı, evladına ve kendisine yaşatılan bu acının intikamını almaktan başka gayesi yoktur. Ta ki sahaf dükkanından içeriye giren Mahur Türe ile karşılaşıncaya kadar. O gün istemeden bir olaya karışan Mahur’un hayatını kurtaran Maraşlı ile Mahur’un kesişen kaderleri ve hasta olan Zeliş’in hayata tutunma mücadelesi örtüşür. Canlitv platformu olarak dizi ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Burak Deniz Kimdir?

1989 İstanbul doğumlu Burak Deniz, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Kolej Günlüğü dizisi ile oyunculuk sektörüne adım atan oyuncu Medcezir dizisindeki Aras karakteriyle şöhreti yakaladı.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – 2018 – Bizim Hikaye (Barış) (TV Dizisi)

2016 – Aşk Laftan Anlamaz (TV Dizisi)

2015 – Medcezir (Aras) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)

2013-2014 – Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)

2012 – Sultan (Tarık) (TV Dizisi)

2011 – Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

19-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar