Master Chef Türkiye’de Şoke Eden Eleme! Favori İsim Elendi!

Master Chef Türkiye’de Şoke Eden Eleme! Favori İsim Elendi!
Tv 8 ekranlarının başarılı yarışma programı MasterChef Türkiye'de son dört yarışmacı belli oldu. Yarışmanın favori ismi ise yarışmaya veda etti. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve son günlerin en çok seyredilen ve en çok konuşulan programlarından olan MasterChef Türkiye’de sona yaklaşıldıkça heyecan ve gerilim de artmaya başladı. Yarışmacıların bir bir elenmesiyle son haftalara girilirken yarışmada beş yarışmacı kaldı ve bu yarışmacılarda finali görmek ve birinci olabilmek için kendilerini kıyasıya bir yarışın içinde buldular. Son beşe kalan Güliz, cemre, ekin, Batuhan ve Alican beşlisinden bu hafta elenen son isim ise seyirci için adeta şok etkisi yarattı. Yarışmadaki başarılı ve kendine güvenen halleriyle dikkatleri çeken MasterChef’in favori isimlerinden Batuhan, Alican ve Ekin’in eleme potasında yarıştığı son bölümde elenen isim belli oldu!

Eleme Potasında Üç Erkek Aday!

MasterChef Türkiye’nin son beş yarışmacısı arasından elenecek isimin belli olacağı son eleme yarışmasında adeta şok yaşandı. Üç erkek ve yakın arkadaş olan adayın eleme potasında birbirine karşı yarıştığı ve elenmemek için ellerinden geleni yaptıkları yarışmada elenen isim belli oldu ve yarışma da böylece son dörde kalanlarla final haftasına girildi.

Ekin, Alican ve Batuhan üçlüsünün eleme potasında elenmemek için canla başla çalıştıkları yarışmada Jüri üyeleri yarışmacılardan Türkiye'nin en önemli lezzetlerinden biri olan Perde Pilavını yapmalarını istedi. Üç yarışmacının da Perde pilavını yapmak için uğraştığı bir saatin sonunda en iyi perde pilavını yapan ve eleme potasından ilk çıkan isim Ekin oldu. Böylece Ekin eleme potasından kurtularak yarışmada son dörde kalmayı garantiledi.

MasterChef Türkiye’de Elenen İsim Kim Oldu?

Ülkemizin en özel lezzetlerinden olan Perde Pilavı eleme potasındaki yarışmacıların yapacağı yemek olarak önlerine konuldu. Somer Şefin yaptığı perde pilavına en yakın perde pilavını yapmaya çalışan adaylar bir saatin sonunda yemeklerini bitirmiş olarak Jürinin karşısına çıktılar. Somer Şef’in perde pilavına en yakını yapan Ekin eleme potasından birinci olarak çıkarak elenmekten kurtuldu. Son iki yarışmacıdan Batuhan ve Alican’ın tabakları arasında kararsız kalan ancak küçük ayrıntılara bakan jüri üyeleri sonunda yarışmada kalan adayı ve elenen adayı belirledi.

Eleme potasının en iyi ikinci yemeğini yapan aday olarak Alican seçilirken Batuhan sürpriz bir şekilde elendi. Yarışmanın favori ismi olarak gösterilen 22 yaşındaki Batuhan’ın yarışmadan elenmesi ise hem arkadaşlarını hem jüri üyelerini üzdü. Böylece MasterChef Türkiye’de final haftasına girilirken elenen isim Batuhan oldu ve yarışmaya veda etti. Yarışmanın son dördüne kalan isimler ise Güliz, cemre, Alican ve Ekin olarak ortaya çıktı.

22-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar