Masumiyet 11. Bölüm İzle

Masumiyet 11. Bölüm İzle
5 Mayıs Çarşamba günü 11. bölüm ile ekrana gelecek olan Masumiyet izle. Son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan 11. yeni bölümü ile Masumiyet dizisi 21 Nisan Çarşamba akşamı sizlerle olacak. Ömür Atay yönetmenliğinde çekilerek, Gold Film tarafından tarafından yapılan, Ömür Atay yönetmenliğinde çekilen dizinin başrollerinde  Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın yer alıyor. Her hafta merak uyandıran ve seyirciyi ekrana bağlayan dizide  yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler ve bölümü televizyon ekranı ile aynı anda internet ortamında izlemek için sizlere Hd kalitesinde canlı yayın linkini hazırladık. 

Fox tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet 11. bölüm canlı izle linkine yukarıdan ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı ve bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak sizler için derledik. İşte detaylar!

MASUMİYET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İsmail'İn olay gecesi o evde olduğunu ağzından kaçırması ile Hale İsmail'in adım adım peşine düşer ve avukatı ile ilişkisi olduğunu bu olayı birlikte yaptıklarını oğlunu aklama yolunda elde eder.  Yaşanan tüm olaylar İsmail'İ gösterirken orada bulanan süpriz bir isim daha polis'in takibine takılır. Bahar ve Ela'yı şok eden isim ise Umut'dur. 

MASUMİYET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumiyet'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, Hale'nin yavaş yavaş ilerleyen İsmail projesi nihayetinde tüm gerçekleri ortaya döker. İsmail Ilgz suçunu itiraf etmek zorunda kalır. Tüm suçu üzerine almışken Umut'unda o gece orada olmması ve ne Ela'ya ne De Bahar'a hiç birşey söylememeiş olması herkesi şok eder. Bahar ve Ela birbirlerinden habersiz gerçeğin peşine düşmüşken, İsmail ve sevgilisinin plnları dengeyi değiştirecektir. KArtlar bir kez daha dağıtılmıştır kader tarafından. 

Hale ve İlker İsmail'in sakladığı Ilgaz holding cumhuriyetinin başında çoktan yerini almıştır. Bu planda göz ardı edilen birşey vardır. Yalanlar!

05-05-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar