Masumiyet 5. Bölüm İzle

Masumiyet 5. Bölüm İzle
24 Mart Çarşamba günü 5. bölüm ile ekrana gelecek olan Masumiyet izle. Son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

24 Mart Çarşamba akşamı 5. yeni bölümü ile Masumiyet dizisi Fox Tv ekranlarında sizlerle olacak. Gold Film tarafından Ömür Atay yönetmenliğinde çekilen dizinin başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın yer alıyor. Her hafta merak uyandıran ve seyirciyi ekrana bağlayan dizide  yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler ve bölümü televizyon ekranı ile aynı anda internet ortamında izlemek için sizlere Hd kalitesinde canlı yayın linkini hazırladık. 

Fox tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet 5. bölüm canlı izle linkine yukarıdan ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı ve bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak sizler için derledik. İşte detaylar!

MASUMİYET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Seyirciyi ekranan kilitleyen dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 4. bölümünde Serkay Tütüncü'nün canlandırdığı İlker Ilgaz kensiini duygularına yenilerek apacık suçlu ilan etti. Annesi Hale Ilgaz'ın hem isimlerini hemde oğlunu koruma çabası bir çırpıda silinip gitti. Basın açıklaması yaparak oğlunu ve itibarını korumak isterken, Ela Yüksel bir anda bir erotomandan mağdur, suçsuz küçük bir kıza dönüverdi. Kamuoyu ve Medyayı istediği gibi yönetip şekillendirebilecek güce sahip Hale Ilgaz'ın sakladığı birşey daha vardı. Oğlu İlker suçsuz iken gelini İrem Orhun Ilgaz'ı bu denli koruması kafalarda soru işareti yarattı. Acaba Ela Yüksel'in başına gelen tüm suçların sorumlusu kimdi? 

MASUMİYET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da merak ile beklenen Masumiyet dizisinin 5. yeni bölümünde bu akşam, Ela ve İlker o vahim gecenin yaşandığı yerde İLker'in evinde buluşurlar. Ela'nın başına aldığı darbaler ve yaşadığı travmaların sonrası hatırlamakta zorlandığı her bir parçayı tek tek yerine oturtut. Ela geçmişin ağır yükünü bir anda hatırlayınca kabullenmekte zorluk çekerken İlker'e karşı ördüğü duvar İlker'İ yine Hale Ilgaz'ın kucağına atar. Hale oğlunu kurtarmak için yurtdışına gitmesini uygun görmüştür.  Fakat İlker için bu kadar kolay olmaz. İrem intihar etmiştir ve geride suçlu iki kişi bırakmıştır. Tüm takipçilerine gönderdiği bu son konuşması ve intiharına sebeb gösterdiği Ela yine medyanın odak noktası haline gelmiştir. 

İlker gitmeye hazırlanırken Ela'nın düşük yaptığı bebeğini hatırlaması Hale ve İlker için bir sonun başlangıcı olacaktır. 

24-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar