Masumiyet 8. Bölüm İzle

Masumiyet 8. Bölüm İzle
14 Nisan Çarşamba günü 8. bölüm ile ekrana gelecek olan Masumiyet izle. Son bölüm canlı ve ful hd kalitesinde izlemek için bağlantı linki ve detaylar haberimizde!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan 8. yeni bölümü ile Masumiyet dizisi 14 Nisan Çarşamba akşamı sizlerle olacak. Ömür Atay yönetmenliğinde çekilerek, Gold Film tarafından tarafından yapılan, Ömür Atay yönetmenliğinde çekilen dizinin başrollerinde  Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Deniz çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın yer alıyor. Her hafta merak uyandıran ve seyirciyi ekrana bağlayan dizide  yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler ve bölümü televizyon ekranı ile aynı anda internet ortamında izlemek için sizlere Hd kalitesinde canlı yayın linkini hazırladık. 

Fox tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Masumiyet 8. bölüm canlı izle linkine yukarıdan ulaşabilirsiniz. Dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı ve bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde neler yaşanacak sizler için derledik. İşte detaylar!

MASUMİYET SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Masumiyet dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin 7. bölümünde İlker, İrem ile yollarını ayırmış olmasının rahatlığı ile anneannesinin yazlığına giden Ela'nın peşinden rahatça koşabilecekken annesi Hale'nin engeline takılır. Eğer İrem ile yeniden barışmazsa kendisini ihbar edeceğini dile getirerek oğlunu dize getirebileceğini düşünen Hale Ilgaz başarılı da olur. Kendisinin gölgesinde hep var olmuş ve anne desteği olmadan adım atamayan İlker İrem ile barışır ve başvurdukları mahkeme iptal olur. 

Tüm bunlar olurken yine Ela'nın peşinden gider ve annesinin gelmesi ile Ela tekrar zor duruma düşer. Yaşadıkları sürekli bir döngü haline giren Ela İlker'in çekim alanından çıkamaz. Hale kendi yaptığı suçları temizlemek için dolaylı yoldan Bahar ve Harun'a tuzak kurar. Hale bu tuzağının meyvesini bu haftaki bölümde alacak mı? 

MASUMİYET YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bu akşam 8. bölüm ile ekrana gelecek olan Masumiyet dizisinde, İlker şirkete giremediği için deliye döner. Evden ayrılmak istediğinde babasının gidişini dünden beklediğini gören Hale kocasına oğluna neden böyle davrandığını sorar. Oğlunun yaptığı herşeyi gördüğünü söyleyen İsmail Ilgaz'ın gördüğü nedir? İlker tam aklanacakken gerçekten Ela'ya zara vermiş midir? 

Diğer yandan İrem ile evliliği kağıt üzerinde devam etsede kendi teknelerine Ela'yı çağırarak ona çok aşık olduğunu söyler. Batsalarda çıksalarda birlikte olmak zorunda olduklarını ikisininde aşık olduğunu söyleyerek İlker Ela'yı yine kandırmayı başarır. 

14-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler