Masumlar Apartmanı'ndan Ayrılık Haberi

Masumlar Apartmanı'ndan Ayrılık Haberi
Masumlar Apartmanı'ndan bir isim kadro dışı kaldı. Peki ya kadrodan ayrılan oyuncu kim? Neden ayrıldı? Hepsine ve daha fazlasına haberimizden öğrenebilirsiniz.

TRT 1’de yayınlanan ve Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Masumlar Apartmanı’n kadrosundan bir kişi eksiliyor. Yüksek reyting ve kemik bir izleyici kitlesi olan diziden ayrılan isim kim? Lafı uzatmadan haberimize geçelim isterseniz.

Diziden Kim Ayrılıyor?

     Dizide bir süredir rol almayan ve ‘Uygar’ karakterine can veren Alper Saldıran, 9. Bölümde yurt dışına gidiyor olarak gösterildi ve belli ki artık oradan dönecek gibi de değil. Diziden ayrılışını bu şekilde öğrendiğimiz Alper Saldıran’ın diziden neden ayrıldığını henüz bilmiyoruz. Ancak dizinin hikâyesini etkileyecek bir ayrılık olduğunu da söyleyemeyeceğim açıkçası. Yine de sevenleri için üzücü bir haber olduğu doğru. Fakat pekte üzülecek bir durum yok ortada. Zira oyuncu hiç boş durmuyor ve yeni dizilerden teklifler almaya başladı bile. Yani Alper Saldıran’ı, sevenleri, başlayacağı yeni dizisinde izleme şansını bulacaklar. Yeni teklif aldığı proje ise Netflix yapımı olan ‘Bir Deniz Altı Hikâyesi’. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrolünde olduğu dizide rol alma fırsatı bulan yakışıklı oyuncunun, şuan için dizide ki rolü ve hangi karakteri canlandıracağı belli değil. Bunun yanı sıra, dizi yeni bir proje olduğu için bir yandan kadrosuna yeni isimlerde dâhil etmeye devam ediyor. Ertan Saban, Meriç Aral ve Ecem Uzun’da dizinin kadrosuna yeni katılan isimlerden bazıları. Umarız ki Alper Saldıran dizide, kendisine verilen rolü iyi bir şekilde canlandırabilir. Peki ya tanımayanlarımız için Alper Saldıran daha önceden hangi dizi ve filmlerde oynadı? Hemen cevap verelim.

Alper Saldıran

      2004 yılında ekran karşısına çıkan Alper Saldıran bir oyuncu olduğu kadar aynı zamanda iyi bir kitap yazarı da. Beni Böyle Sev, Kalbim Ege’de Kaldı, Melekler Korusun, Bir Dilim Aşk, Derman, İnsanlar Âlemi, Kara İnci ve Yerden Yüksek gibi televizyon programları ve dizilerde rol alan Alper Saldıran’ın oynadığı filmler ise bir hayli fazla. Bunlardan en bilindikleri ise; Sağ Salim, Anadolu Kartalları ve Geçmiş Olsun. E dedik ya aynı zamanda kitap yazarı diye. Şimdi ondan bahsedip, kitap isimlerini vermezsek ayıp olur. Siyah Odadan Hikâyeler ve Beyaz Odadan Hikâyeler adında iki farklı kitabı var Alper Saldıran’ın.

19-01-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar