Medet ve Vartolu Çarpışma Dizisinde!

Medet ve Vartolu Çarpışma Dizisinde!
İzleyici Çukur dizisinde Veli karakterini görünce şaşırdı. Veli karakteri Çarpışma dizisinin sevilen oyuncusu. Çukur dizisinin iki karakteri de Çarpışma dizisinde konuk oluyor.

İzleyiciler geçen hafta Çukur dizisinde Veli karakterini görünce şaşırdı. Çünkü Veli karakteri Çarpışma dizisinin sevilen oyuncusu. Çukur dizisinde bir başka dizinin oyuncusunu gören izleyici şok oldu. Bu yetmez gibi Çukur dizisinin iki karakteri de Çarpışma dizisinde konuk oluyor. Kafalar iyice karışınca canlı tv olarak haberi araştırdık. Şimdi detaylar.

Medet ve Vartolu Çarpışma Dizisinde!

Çarpışma dizisinin yayınlana ön izleme videosunu izleyenler Çukur dizisindeki iki karakteri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Medet ve Vartolu karakterleri halen Çukur dizisinin en sevilen iki oyuncusu. Mahsun'un kaçırdığı Sena'yı bulmak için Çukur dizisine katılan Veli, Çarpışma’nın yeni bölümünde Vartolu'nun Mahsun'a ulaşmasına yardımcı oluyor. Her iki dizide Show Tv de yayınlanıyor ve Ay yapım imzasını taşıyor. Hiçbir açıklama yapılmadan gerçekleşen iki dizi arasındaki oyuncu ve hikaye geçişleri kafaları karıştırdı. Bu değişikliklerin taktik gereği mi yoksa dizilere canlılık getirmek için yapıldığını ilerleyen bölümlerde göre şansı bulacağız. Alışılmadık bu durum seyirci açısından memnuniyet oluşturmuş gözüküyor. Çünkü her iki diziye yapılan eleştiriler gayet olumlu.

Ay Yapım'ın Show TV'ye çektiği 'Çukur' ve 'Çarpışma' dizileriyle ilgili flaş haber gündeme damga vurdu. Çukur'un fenomen karakterleri Vartolu ile sağ kolu Medet'in "Çarpışma" dizisine konuk oluyor. Veli Cevher'in Çukur'da Vartolu ile çektiği ve büyük merak uyandıran sahne bu akşam seyirciyle buluşacak. Çukur dizisinde Cumali rolünü oynayan Necip Memili yönetmen Onur Saylak ile çekildiği fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaşarak "Şahsiyet ve Çukur, 2'de 2... Daha nicelerine" yorumunu yazdı. Ay Yapım imzalı 'Çarpışma' dizisinde Onur Saylak'ın hayat verdiği Veli Cevher ise geçen hafta Çukur'a konuk olmuştu. Çukur'un dün akşam ekrana gelen yeni bölümündeki bu sürprizin ardından Çarpışma izleyicisi de bir sürpriz yaşayacak. Medet ve Vartolu karakterlerini Çarpışma dizisinde konuk olarak izleyebilecek. Çukur'da Sena'yı bulmak için ortaya çıkan Veli Cevher karakteri diziye yepyeni bir soluk kattı ve izleyicilerin beğenisini kazandı. Veli Cevher karakterine Onur Saylak hayat veriyor. Yaşanan bu hoş değişimin ardından Çukur'un Vartolu ve Medet karakterleri de Çarpışma dizisinde konuk olarak görünecek. Vartolu rolünü Erkan Kolçak Köstendil, Medet rolünü ise Mustafa KIrantepe canlandırıyor.

Çarpışma dizisinin konusu ne?

Perşembe akşamları reytinglerde iyi bir çıkış yakalayan Çarpışma dizisinin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ, Kadir karakteri ile dizi severlerden olumlu not almaya devam ediyor. İzleyicilerine duygusal anlar yaşatan dizide dört arabanın çarpışmasıyla, 4 kişinin kaderinin birleşmesi anlatılıyor. Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk) bir kazayla birlikte hayatları kesişiyor ve heyecan fırtınası başlıyor. Kadir Adalı’nın dizinin ilk bölümünde sarf ettiği cümle tüm dizinin özeti gibiydi. “Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi… Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!”

02-04-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar