Mehmet Ali Nuroğlu'nun Çukur dizisindeki rolü beli oldu

Mehmet Ali Nuroğlu'nun Çukur dizisindeki rolü beli oldu
Sen Anlat Karadeniz'in psikopat Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu Çukur dizisine transfer oluyor. Nuroğlu'nun Çukur'a bomba gibi düşecek karakteri belli oldu. İşte detaylar;

Ay Yapım'ın gözde dizilerinden Çukur güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle her pazartesi akşamı seyircisiye buluşuyor. Koçavalı ailesinin Çukur'u ayakta tutma mücadelesini izlediğimiz dizide geçtiğimiz haftalarda kilit karakterler öldürülerek önemli oyuncular diziden ayrılmıştı. Sırasıyla Erkan Avcı (Çeto), Berkay Ateş (Mahsun) ve Dilan Çiçek Deniz (Sena) gibi oyuncuların veda ettiği diziye sürpriz bir isim katılıyor!

Ekran hayatına doludizgin devam eden Çukur dizisinin bu sezon final yapmayacağı ve 3.sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya devam edeceği duyrulmuştu. Bunun üzerine Sinem Kobal ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı isimlerin 3. sezonda Çukur ekibine katılacağı öne sürüldü. Kadroya eklenecek bir diğer isim Mehmet Ali Nuroğlu ise bu sezon önmüzdeki bölümlerde karşımıza çıkacaktır. 

MEHMET ALİ NUROĞLU HANGİ ROLÜ CANLANDIRACAK?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Vedat karakterini canlandıran ve yakın zamanda kadrodan ayrılan Mehmet Ali Nuroğlu, Çukur dizisinde 'Timsah Celal' karakterine hayat verecektir. Timsah Celal'in Koçovalılara düşman olacağı tahmin edilse de ilerleyen günlerde tanıtımların yayınlanmasıyla karakter hakkında net bilgiler ortaya çıkacaktır.

MEHMET ALİ NUROĞLU KİMDİR?

Mehmet Ali Nuroğlu 7 Eylül 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Lise yılarında okulun tiyatro kulüplerinde yer almıştır.  Orta Doğu Teknik Üniversitesi felsefe bölümünde 3 yıl birinci sınıfı okuduktan sonra okuldan ayrılıp Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir. Devlet Tiyatrolarında görev almış Çağan Irmak'ın yazıp yönettiği Çemberimde Gül Oya adlı diziden teklif alınca İstanbul'a sektörün kalbine gelmiştir. Mehmet Ali Nuroğlu 2009 yılında evlendiği kendisi gibi oyuncu Selin Şekerci'den 25 Nisan 2011 tarihinde boşanmıştır. Kariyer hayatı boyunca çeşitli dizi ve filmlerde yer almış son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Vedat karakteriyle büyük ses getirmiştir.

ROL ALDIĞI BAZI DİZİ VE FİLMLER

2018- Sen Anlat Karadeniz (dizi)

2014 - Güzel Köylü (dizi)

2014 - Kış Uykusu (film)

2012 - Kusursuzlar (film)

2012 - Uçurum(dizi)

2011 - Bizim Büyük Çaresizliğimiz (film)

2009 - Ömre Bedel (dizi)

2008 - Vurgun(dizi)

2008 - Sonsuz(film)

2008 - Başka Semtin Çocukları (film)

2008 - Pazar: Bir Ticaret Masalı (film)

2007 - Zincirbozan (film)

2006 - Cenneti Beklerken (film)

2006 - Kırık Kanatlar (dizi)

2005 - Başka Yerde Yok (dizi)

2005 - An Eye for a Tooth (film)

2004 - Çemberimde Gül Oya (dizi)

12-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar