Gülcemal dizisi sete çıktı

Gülcemal dizisi sete çıktı
MF Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen Gülcemal dizisi Bursa’da sete çıktı.

Bu sezon yeni dizilerinden umduğunu bulamayan ve yeni başlayan dizileriyle yollarını ayıran Fox Tv yeni dizileri yayın akışına koymaya devam ediyor. Yeni başlayan ve başlayacak dizilerin yarısından fazlasının Fox Tv için hazırlandığı sektörde kanalın reyting durumu da merakla beklenmeye başlandı. Kanal için hazırlanan ve cast ve prodüksiyon çalışmaları tamamlanan Gülcemal dizisi de bugün itibariyle sete çıktı ve çekimlere başladı. MF Yapım tarafından hazırlanan ve dram ve aşk türünde ele alınan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Bugün itibariyle çekimleri başlayan Gülcemal’in çekimleri Bursa’da başladı. Ünlü oyuncular Murat Ünalmış ve Melis Sezen’i bir araya getiren dizinin çok yakında fragmanlarının yayınlanması ve dizinin şubat ayı içinde seyirciyle buluşması bekleniyor.

Fox Tv İçin Yeni Umut

MF yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Gülcemal’in çekimleri bugün itibariyle Bursa’da başladı. Senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu dizi reytingleri kötü giden ve şu ana kadar yeni başlayan dizilerinden umduğu reytingleri de alamayan kanal için de yeni bir umut oldu. Kadrosunda ünlü isimleri bir araya getiren dizinin castında, Murat Ünalmış (Gülcemal), Melis Sezen Deva), Sema Keçik (Zafer), Samet Kaan Kuyucu (Mert), İlay Erkök (Gülendam), Atilla Şendil (Halil İbrahim), Nilüfer Açıkalın (Gara Ana), Burak Can (Armağan), Cahit Gök (Vefa), Meltem Akçöl (İpek) Sabahattin Yakut (Ebrullah) İpek Ayaz Kortunç (Canan) ve Gökçem Çoban (Semra) olarak yer alıyor.

Gülcemal Konusu Ne?

MF yapım tarafından hazırlanan ve Eda Tezcan tarafından kaleme alınan yeni dizi Gülcemal’in sete çıkması diziyi bekleyen seyirciyi heyecanlandırdı. Şu ana kadar konusu hakkında fazla bir bilgi bulunmayan dizide, Gülcemal’in (Murat Ünalmış) hikayesi anlatılıyor. Gülcemal, doğanın içerisinde bir başına yaşarken kendisine kalan mirası alabilmek için İstanbul’a doğru yola çıkar. Öte yandan Şahbaz ailesinin de mirası ele geçirmek dışında bir hedefi yoktur. Gülcemal’in ilk kez geldiği İstanbul’da eğlenceli ve komik maceraları seyirciyle buluşacak. Çekimleri başlayan dizinin çok yakında ekrana gelmesi bekleniyor.

30-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar