Menajerimi Ara 15. Bölüm izle

Menajerimi Ara 15. Bölüm izle
Menajerimi Ara 15. Bölüm izle; 6 Aralık Pazar günü yayınlanan Menajerimi Ara bu akşam ekrana gelecek yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 15. bölüm izle; Ay Yapım imzası taşıyan ve Star TV'den ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Heyecan içerisindeki izleyiciler yeni bölüm için dakikaları sayıyor ve yeni bölümü izleyebilecekleri bir internet adresi aramaktalar.  Bu haber sayfası üzerinden yeni bölümü izleyebilmeniz mümkün. Menajerimi Ara 15. bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MENAJERİMİ ARA 15. BÖLÜM İZLE - 6 ARALIK PAZAR

Menajerimi Ara 15. Bölüm izle; Menajerimi Ara dizisinin başrollerinde  Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Gamze Karaduman, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal, Yaprak Medine, Buse Sinem İren, Duygu Şen, İdeal Beran Kotan bulunuyor. Fransız komedi ve dram dizisi olan  Dix Pour Cent'ten uyarlanan Menajerimi Ara dizisi, ünlü oyuncuların arkalrında o gizli kahramanlar olan  menajerlerinin dünyasını ekrana taşıyor. Bugüne kadar yapılan diziler arasında en farklı ve ilgi çekici konusu olan Menajerimi Ara, Pazar akşamları saat 20:00'da Ay Yapım tarafından Star TV'de ekrana geliyor. Birbirinden ünlü isimleri izlediğimiz dizi bu akşam 15. bölümüyle ekranda olacak. Yeni bölümün başlamasına saatler kala pek çok izleyici "Menajerimi Ara 15. bölüm izle" kelimesi ile yeni bölümü full HD ve tek parça seçenekleriyle izlemenin arayışı içerisindeler. Haberimiz aracılığı ile  Menajerimi Ara dizisinin 15. bölümünü izlemek mümkün. Yeni bölümü izlemek için tek yapmanız gereken sayfadaki bağlantıya tıklamak.

MENAJERİMİ ARA 15.BÖLÜM ÖZETİ

Dizide bu akşam Feris Kıraç ile konuştuktan sonra Dicle'den özür diler. Dicle Feris'in söylediklerini sineya çekmeyi kabul eder ve işine döner. Dizinin bu haftaki ünlü ismi Murat Dalkılıç. Kıvanç'ın menajerliğini yaptığı Kıraç onun için iyi bir yönetmen ve İstanbul'un istiklal caddesinde klip çekimi ayarlar. Fakat işler çığrından çıkar. 

Dicle ile Barış'ın aşk bacalarını sarar. İkiside kendilerini bu duygulu anın akışına bırakmışken Dicle'yi bekleyen iki büyük süpriz vardır. Birincisi Evinin önüne gittiğindeki magazin ordusu Dicleyi köşeye sıkıştırır. Magazincilerin elinden hızlıca kurtulup eve girdiğinde ise onu bekleyen ikinci bir süpriz vardır. Annesi Antalya'dan kalkıp Dicle'ye süpriz yapmıştır. Kızını beklediği gibi bulmaz. Barış ile görüşmeyeceğinin sözünü annesine vermişken aşkın merdivenlerinden tırmanmaya devam eder. 

 

06-12-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar