Menajerimi Ara 2. Bölüm İzle!

Menajerimi Ara 2. Bölüm İzle!
Menajerimi Ara 2. Bölüm İzle; 1 Eylül Salı 2. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 2. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 2. Bölüm İzle; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Menajerimi Ara dizisi 1 Eylül Salı saat 20.00’da Star Tv’de 2. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. İlk bölümünde Antalya’dan gelen ve kendisini terk eden babasıyla aynı ajansta çalışmaya başlayan Dicle’nin yabancısı olduğu bu dünyada tutunabilmek için çalışmaktadır. Babasıyla olan kavgası bir yana babasının onunla aynı ortamda olmak istememesi sebebiyle Dicle’yi işten attırmaya çalışması, bu sırada Saf ve temiz duygularla hareket eden Dicle’nin yabancısı oldu bu dünyada söylediklerine dikkat etmesi gerektiğini öğrenmesi acı bir şekilde olur. Bu sırada Dicle genç ve başarılı olan bir oyuncu olan Barış’la da ufaktan bir duygusal bağ kurmaya başlamıştır. Salı akşamlarının heyecanı bol dizisi olacağı belli olan Menajerimi Ara dizisinin 2. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv’de başlayan ve Ay yapım imzası taşıyan uyarlama dizisi Menajerimi Ara ilk bölümünde seyirciden tam not almayı başardı. Antalya’dan gelen kızıyla ilk kez tanışan Ego Ajans çalışanlarından Kıraç Dicle’nin babası olduğunu herkesten gizlemektedir. Öbür taraftan Dicle zor da olsa Ego Ajans’ta Feris’in asistanı olarak işe başlamıştır. Ancak bu başlangıç krizleri de beraberinde getirir. Ajansa kayıtlı oyunculardan olan Tuba Büyüküstün’e hiç söylenmemesi gereken sözleri söyleyince ajansta bir anda kriz çıkar. Ayrıca Feris’in oyuncularından genç ve yakışıklı oyuncu Barış’la da tanışan Dicle hem bu oyuncudan etkilenir hem de ikili arasında sıcak bir ilişki başlar. Ancak bu ilişki Dicle’nin başını derde sokacak türdendir. Her şey yoluna girmişken bir anda ajansın sahibi kalp krizi geçirerek hayatını kaybeder. Dicle ise bu haberi yanlış anlar ve babası Kıraç Öldü sanır.

Menajerimi Ara 2. Bölüm’de Seyirciyi Neler Bekliyor?

Sezonun yeni ve iddialı dizilerinden Menajerimi Ara dizisinin 2. Bölümünde yine kriz ve yine koşturmaca ve yine kavgalı bir bölüm seyirciyi bekliyor. Ego Ajansın sahibi ölmüştür. Bu olay ajansta büyük bir sorun yaşatırken ajans çalışanları durumu toparlayabilmek için çalışmaktadırlar. Bu sırada ajansa kayıtlı oyunculardan Nükhet Duru ve Nebahat Çehre ajansta küçük bir krize neden olurlar. Ayrıca ajansın son gözde oyuncularından Menajer Feris’e bağlı Barış sette kriz çıkarmıştır ve aynı sahneyi paylaştığı ve sevgili rolünü oynadığı ve Ego Ajans Menajeri Kıraç’ın kızı, diclenin de kardeşi olan oyuncuyla tartışmışlardır ve Barış sete çıkmamaktadır. Feris ajansta yaşanan hengâmenin ortasında bununla uğraşamayacağını söyleyerek Barış’ı ikna etmesi için asistanı Dicle’yi gönderir. Dicle hem Barış’la hem de diğer oyuncuyla konuşur. Dicle Barış’a söylenmeyecek sözler söylerken aynı zamanda kardeşi olan diğer oyuncuyu da sert bir şekilde uyarır. Bu ise babası Kıraç’la arasında yeniden bir krize sebep olur. Dicle ise babasına sert çıkar. Tüm bu kargaşanın ortasında ajansta işler hala yürümektedir.  Menajerimi Ara’nın 2. Bölümünde neler yaşanacağını ve sorunlara nasıl çözümler bulunacağını izlemek için dizinin 2. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de ekrana geliyor.

Menajerimi Ara 2. Bölümü izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

01-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar