Menajerimi Ara 25. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 25. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 25. Bölüm İzle; 14 Şubat Pazar akşamı 25. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 25. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 25. Bölüm İzle; Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Yaprak Medine’nin rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam 25. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. İlk sezonunda olan ve uyarlama bir dizi olan Menajerimi Ara seyirci tarafından özellikle sosyal medyada oldukça fazla takip edilen ve sevilen bir dizi olarak öne çıkıyor. Her ne kadar reytinglerde iyi bir sıralama yakalayamasa da sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan Menajerimi Ara her gafta birbirinden ünlü isimleri konuk olarak alıyor ve seyircinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Bu hafta Serdar Ortaç’ın konuk olacağı dizinin yayın saati 20.00 ve Star Tv’de ekranlara geliyor.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Stra Tv’nin sevilen dizilerinden Menajerimi Ara her hafta Pazar akşamları seyirciyle buluyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Barış ile Dicle arasındaki aşk oldukça ilerlemişti. Ancak kimsenin bilmemesi bu aşkı sıkıntılı bir hale sokarken bu büyük sırrı Kıraç’ın üvey kızı Beren öğrenmişti. Ayrıca Feris hamile olduğunu artık örenmiş ve bu durum karşısında ne yapacağını bilemez bir halde kalmıştı. Dizinin yeni bölümünde ise oldukça heyecanlı ve renkli anlar seyirciyi bekliyor.

Menajerimi Ara 25. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin sevilen uyarlama dizilerinden Menajerimi Ara her hafta heyecanlı bölümlerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 25. Bölümünde de oldukça keyifli ve heyecanlı anlar seyirciyi bekliyor. Dizide yaklaşan sevgililer günü yeni sevgililer Barış ve Dicle için ayrı bir anlam ifade ederken çift birbirine sürpriz hazırlamakla meşguldürler. Ancak Ego ajansta her zamanki karışıklık ve koşuşturma devam etmektedir. Kıraç ve Feris’in oyuncuları reklam çekimi sırasında sıkıntılı anlar yaşarken onların sorunlarını çözmek Feris ve Kıraç’a kalmıştır. Bu arada Serkan’dan hamile olan Feris Serkan’ın evli olduğunu örenmesiyle ne yapacağına karar vermeye çalışmaktadır. Kıraç ise eşi Maya’yla boşanma konusunda son adımı atar. Çınar ise Jülide ile yaşadığı sıkıntılı diyalogdan sonra soluğu Serdar ortaç’ın yanında alır ve ikili bu sefer birlikte depresyona girerler. Bu arada tüm Ego Ajans ekibi düzenlenen bir partide biraz olsun eğlenmek üzereyken Barış ve Dicle’nin öpüşürken çekilen fotoğrafları büyük ekranda herkes tarafından görünür. Bu durum ajans için her şeyi yeniden içinden çıkılmaz bir hale getirecektir. Menajerimi Ara bu akşam 25. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor.

14-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar