Menajerimi ara 29. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 29. Bölüm İzle
Menajerimi ara 29. Bölüm İzle; 14 Mart Pazar akşamı 29. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 29. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi ara 29. Bölüm İzle; Başrollerinde Barış falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 29. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve uyarlama dizilerden biri olan Menajerimi Ara her ne kadar reytinglerde beklediği başarıyı gösteremese de dizi özellikle genç kitleye sosyal medya üzerinden fazlasıyla ulaşmış durumda. Sosyal medyada en çok bahsi geçen dizilerden olan Menajerimi Ara bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelirken yine heyecanlı sahnelerle seyirciyi ekrana kilitleyecek. Dizi her hafta aldı konuk oyuncularla da seyirci tarafından merak ediliyor. Bu akşam saat 20.00’da Menajerimi Ara 29. Bölümüyle Star Tv’de.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında bu sezon başlayan dizilerden biri olan ve sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan olan Menajerimi Ara yayınlanan son bölümde yine heyecanlı ve gerilimli sahnelerle ekrana geldi. Dizide yayınlanan son bölümde Ego Ajansın çalışanları tazminat sıkıntısını aşmak için kendileri bir yapıma imza atmak isterler ve bu amaçla da yeni bir karakter bulabilmek için her şeyi yaparlar. Bu arada Barış karakolda ifade vermektedir.

Menajerimi Ara 29. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin Pazar akşamları yayınlanan başarılı ve sevilen dizisi Menajerimi Ara bu akşam 29. Yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Barış’ın rol aldığı diziden atılmasıyla yeni bir dizi arayışları başlamıştır. Dicle ve Barış yeni bir dizinin deneme çekimleri için set yerine giderler ancak burada Barış’la kavgalı olan Ömer’de vardır ve Barış bu duruma çok kızar ve oradan ayrılır. Bu durum Dicle’yi zor durumda bırakır. Öbür taraftan Dicle ve Kıraç Yazar Cahide’nin kitabının film hakları için karşı karşıya gelirler. Dicle ve babası arasında rekabetin sonucunda sürpriz bir adım atan Dicle babası Kıraç’ı şaşırtır. Öbür taraftan Çınar oyuncusu Sedef Avcı için bir filmle görüşmektedir ancak Sedef Avcı’nın komedyenlik takıntısını yıkması zor olacaktır. Peride ise Beren konusunda beklenmeye bir adım atar. Feris ve Serkan ilişkisinde ise sürpriz gelişmeler olmaktadır. Menajerimi Ara bu akşam ekrana gelecek 29. Yeni bölümle yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi amaçlıyor. Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de ekranlarda olacak.

14-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar