Menajerimi Ara 31. Bölüm İzle

Menajerimi Ara 31. Bölüm İzle
Menajerimi Ara 31. Bölüm İzle; 28 Mart Pazar akşamı 31. Bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan 31. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 31. Bölüm İzle; Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldığı Menajerimi Ara bu akşam saat 20.00’da 30. Yeni bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve uyarlama bir dizi olan Menajerimi Ara her hafta  yeni bölüm konuklarıyla ekrana gelen dizi ünlüler dünyasında neler olduğunu ve bu ünlülerin menajerleriyle ve çevreleriyle olan ilişkisini ve bu ilişkide menajerlerinin oynadığı rolü ele alıyor. Dizi bu akşam ekrana gelecek bölümle yine sevenlerini televizyon başına çekecek.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları seyirciyle buluşan ve bir menajerlik şirketinin içinde yaşanan olayların hikayesini anlatan Menajerimi Ara yayınlanan son bölümde heyecanlı sahnelerle seyirci karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Serkan'ın yaptığı bir hamle Ajansı darmadağın eder. Serkan Ego'ya Ceyda'yı ortak etmesi ve bunu ortaklık tamamlanana kadar kimseyey söylememesi Ego Ajans'ını birbirine katar. Cahide olayı Dicle ve Barış'ı birbirine düşürür. Dicle babasına ulaşmaya çalıştıkça imkansız olur. 

MENAJERİMİ ARA 31. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dicle babası Kıraç'dan kötü bir haber alır. Babası hastanededir. hemen Kıraç!ın yanına giderek olayı anlamaya çalışrıe. Fakat Kıraç'ın ajanstan uzak olması ajasta bir karmaşaya sebeb olur. Aydan Şener'in oynayacağı bir filmde kriz çıkar. Gülin ve Dicle karmaşaya hakim olmaya çalışır. Serdar Ortaç'ın da küçük bir krizi vardır. İlham bulamaz.  Çınar Serdar Ortaç'a ilham kaynağı bumak için bir yöneteme başvurur.  Feris Ceyda'yı Dicle ve Kıraç için karşısına almak zorunda kalır. Serkan ise halen Feris'e süpriz hazırlmakla meşkuldür. 

28-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar