Menajerimi Ara 7. Bölüm İzle!

Menajerimi Ara 7. Bölüm İzle!
Menajerimi Ara 7. Bölüm İzle; 6 Ekim Salı Akşamı 7. bölümüyle ekrana gelen sezonun yeni dizilerinden Menajerimi Ara’nın 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 7. Bölüm İzle; Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüer, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şalımoğlu’nun rol aldığı Menajerimi Ara 7. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Sezonun iddialı ve değişik dizilerinden olan Menajerimi Ara her ne kadar yabancı bir diziden uyarlansa da yerli dokunuşlarla seyirciyi kendisine bağlamış durumda. Özellikle her bölüm aldığı üst seviyedeki konuk oyuncular ve yine her bölüm gittikçe açılan ve heyecanı daha da artan hikayesi ile dizi oldukça iyi bir reyting oranı yakalamış durumda. Sezonun sürpriz ama iddialı yapımlarından biri olan dizi bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyircinin karşısına çıkıyor.

MENANERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL ZİLE!

Star Tv’nin iddialı yapımı Menajermi ara bu akşam 7. Yeni bölümüyle seyirci karşısına yine heyecanlı ve iddialı bir bölümle çıkıyor. Son bölümde Barış’ın teklifine hayır diyen Dicle ne yapacağını bilemez bir haldedir. Ancak ikilinin yakınlaşmasından Beren oldukça rahatsız olmaktadır. Bu arada ajansı almak için Ceylan’la konuşan Kıraç para bulma derdindedir. Kayınpederinden para alır ve tam ajansı alacakken Ceylan sürprizi patlatır. Ajans başka birine satılmıştır ve kim olduğunu kimse bilmemektedir. Menajerimi Ara heyecanlı bir bölümle daha bu akşam ekrana geliyor.

Menajerimi Ara Dizisinin 7. Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin sevilen yapımı Menajerimi Ara bu akşam krizli bir başlangıç yapıyor. Feris’in asistanı Dicle ajanstan istifa etmiştir. Feris ise bu durum karşısında adeta çıldırır. Feris kendisini yüz üstü bıraktığından dolayı Dicle’den giderken yerine birini bulmasını ister. Bu arada ajansın oyuncularından konuk oyuncu olan Gökçe Bahadır’a yeni bir film teklifi gelmiştir. Ancak çekimleri devam eden çalıştığı filmle bu yeni işin zamanları çakışır. Çınar ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Bu arada dizinin diğer bir konuk oyuncusu Ahmet Rıfat Şungar menajeri Feris’i arara ve kendisini zor bir durumdan kurtarmasını ister. Barış ise Dicle’nin istifa haberine çok üzülmüştür. Dicle’nin gitmemesi için elinden geleni yapmaya karar verir. Tam her şey düzeldi derken Mayda şok eden bir haberle ajansa gelir. Menajerimi Ara bu akşam yine heyecanlı ve krizli bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor.

06-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar