Menajerimi Ara 8. Bölüm İzle!

Menajerimi Ara 8. Bölüm İzle!
Menajerimi Ara 8. Bölüm İzle; 13 Ekim Salı akşamı 8. Yeni bölümüyle ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 8. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Menajerimi Ara 8. Bölüm İzle; başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldığı Menajerimi Ara 8. Yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Bu sezonun flaş yapımlarından olan ve seyirci tarafından beğenilerek takip edilen dizi özellikle her bölüm aldığı konuk oyuncularla da adından sıkça söz ettiriyor. Bir ajansta çalışan ünlülerin menajerlerinin hikayesi ve ünlüler dünyasında yaşananların konu olarak alındığı Menajerimi Ara reyting olarak da oldukça iyi sıralarda bulunuyor. Star Tv’nin başarılı yapımı Menajerimi Ara bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’nin sezonun en değişik formattaki yapımlarından biri olan Menajerimi ara son bölümde yine seyirciyi heyecandan heyecana sürüklemiştir. Dizide Barış ve Dicle arasında yaşananlar özellikle Beren’i rahatsız ederken Barış’ın abisinin ajansa gelerek Dicle’ye sert konuşması Dicle’yi bazı kararlar almaya itmişti. Çalıştığı ajanstan istifa etmek zorunda kalan Dicle’nin istifası ise Barış’ı oldukça üzmüş ve onu geri döndürmenin yollarını aramaya başlamıştı. Heyecanlı bir bölümle bu akşam seyirciyle yeniden buluşacak olan Menajerimi Ara bakalım reytinglerde ne yapacak?

Menajerimi Ara 8. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin başarılı dizilerinden Menajerimi Ara yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. İstifadan geri dönen ve tekrar işinin başına geçen Dicle işleri yoluna koymak için çalışmaktadır. Ajansı satın alarak başına geçen Mayda’nın bu hareketi ajansta bütün taşları yerinden oynatır. Dicle Kıraç’la olan ilişkisini açıklarken her şeyin daha da karmaşık ve içinden çıkılmaz bir hale geleceğini tahmin etmemiştir. Öbür taraftan büyük bir etkinlik için hazırlanan Çınar ve Feris karşılaştıkları krizleri çözmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ajans çalışanları bu büyük etkinliğe dair bütün sorunları çözdüklerini düşünürken yaşanacak sürpriz herkesi şok edecektir. Ancak asıl sürpriz ise Dicle’nin Beren hakkında öğrendikleridir. Konuk oyuncu olarak güzel oyuncu Hazal Kaya’nın yer aldığı ve sezonun ilginç yapımlarından biri olan Menajerimi Ara bu akşam 8. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Menajerimi Ara dizisinin 8. Yeni bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden anında haberdar olmak için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

13-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar