Menajerimi Ara Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu!

Menajerimi Ara Dizisine Sürpriz Konuk Oyuncu!
Star Tv'nin başarılı yapımı Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir isim konuk oyuncu oluyor. Oyuncu ve yazar feyyaz Yiğit dizinin pazar akşamı yayınlanacak bölümünde rol alıyor.

Star Tv ekranlarında bu sezon yayınlanmaya başlayan ve seyirci tarafından heyecanla takip edilen dizilerin başında gelen Menajerimi Ara her hafta birbirinden ünlü konukları konuk oyuncu olarak setinde ağırlıyor. Dizi sinema ve ünlüler dünyasında yaşanılan olayları ve bunların menajerlerinin yaşadıklarını anlatıyor. Yabancı bir diziden uyarlanan Menajerimi Ara Salı günleri ekrana gelirken kanalın son aldığı bir kararla artık Pazar akşamları seyirciyle buluşacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu ve Ahsen Eroğlu bu isimlerden yalnızca birkaçı. Dizi ayrıca her hafta aldığı konuk oyuncularla adından sıkça söz ettiriyor. Şu ana kadar bu oyuncular arasında Tuba Büyüküstün, Hazal Kaya, Burçin Terzioğlu Çağatay Ulusoy ve Nebahat çehre gibi ünlüler yer alırken son bölümde yeni bir ünlü isim konuk oluyor. Dizinin yayınlanacak bölümünde konuk oyuncu olarak Feyyaz Yiğit rol alırken sette oldukça ilginç anlar yaşandı. İşte haberin detayları!

Feyyaz Yiğit Menajerimi Ara’ya Konuk Oluyor!

Oyuncu ve yazar Feyyaz Yiğit Star Tv’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 18 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak bölümüne konuk oyuncu olarak dahil oldu. Dizinin yayınlanan fragmanında oldukça ilginç anların yaşandığı görülürken Feyyaz Yiğit dizide Barış Falay’ın canlandırdı Menajer Kıraç’ın oyuncusu olarak görülüyor. Ünlü oyuncu Feyyaz Yiğit yeni projesinde bir cerraha hayat vermeyi planlarken büyük bir problemle karşı karşıya kalır. Menajeri Kıraç’a kendisini kan tuttuğunu anlatmaya çalışan Yiğit bu anlarda bayılıyor ve seyirciye komik ve eğlenceli anlar yaşatıyor.. Star Tv’de ekranlara gelen Menajerimi Ara dizisinin Feyyaz Yiğit’li bölümü bu Pazar akşamı ekranlara geliyor.

Feyyaz Yiğit Kimdir?

1 Temmuz 1988 yılında İzmit’te dünyaya gelen oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Hacettepe Üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Grafik tasarım Bölümünden mezun olmuştur. Üniversiteden sonra iş hayatına atılan Yiğit ilk olarak Okan Bayülgen’in skeçlerinde adını duyurmuştur. Daha sonra dizi ve filmlerde rol alan Feyyaz Yiğit’in rol aldığı yapımlar Ölümlü Dünya ve Cinayet Süsü adlı sinema filmleridir. Ayrıca oyuncunun yayımlanmış kitapları da bulunmaktadır.

16-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar