Mert Fırat ve Seda Bakan İyi Günde Kötü Günde Dizisinden Çıkarıldılar!

Mert Fırat ve Seda Bakan İyi Günde Kötü Günde Dizisinden Çıkarıldılar!
Eylül'de Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan İyi Günde Kötü Günde dizisinde rol alacağı açıklanan Mert Fırat ve Seda Bakan’ın diziyle yolları ayrıldı. İşte detaylar!

Yeni Yayın dönemi için kanallar ve yapım şirketleri adeta nefes almadan çalışıyorlar. Özellikle yeni projelerde çalışmalar adeta ince eleyip sık dokunuyor. Milyonlarca liranın harcandığı sektörde projeler için o kadar titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor ki hem kanallar hem de yapım şirketleri bir talihsizliği ve erken finali konuşmak istiyor. Dolayısıyla projeler henüz masa başındayken her türlü detay tek tek değerlendiriliyor ve en iyisi için hazırlanılıyor. Star Tv için hazırlıkları süren ve sezonun iddialı yapımlarından biri olacağı düşünülen 03 Medya tarafından projelendirilen İyi Günde Kötü Günde adlı yapım için de aynı süreç işliyor ve dizi sete inmeden tüm detaylar üzerinden defalarca tek tek geçiliyor. Böyle bir süreçte diziyle ilgili şok bir bilgi de diziyi bekleyen seyirciyi bir anda şoka uğrattı. Daha önce dizide oynayacağı açıklanan ve heyecan yaratan oyuncular Mert Fırat ve Seda Bakan’la çalışılmayacağı açıklandı. İşte haberin detayları!

İyi Günde Kötü Günde de Şok Ayrılık!

Star Tv’de Eylül yayın döneminde yayınlanması düşünülen ve seyircinin merakla beklemeye başladığı 03 Medya tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Barış Erçetin’in üstlendiği senaryosu Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu tarafından kaleme alınan İyi Günde Kötü Günde dizisinde şok bir gelişme yaşandı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alacağı daha önce açıklanan ve seyircinin heyecanla karşıladığı Mert Fırat ve Seda Bakan’ın yapım şirketinin kararıyla kadrodan çıkarıldığı öğrenildi. Bu kararın arkasında nedenler merak edilirken kararın tamamen yapım şirketi tarafından alındığı öğrenildi. Bunun nedeninin ne olduğu ise şimdilik bilinmiyor. Özellikle Mert Fırat’ın diziden ayrılması yapımı merakla bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmış durumda. Güçlü kadrosuyla göz dolduran İyi Günde Kötü Günde de hazırlıkların son safhaya geldiği de gelen haberler arasında.

İyi Günde Kötü Günde!

Star Tv’de Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak olan 03 Medya yapımı İyi Günde Kötü Günde de Hazarlıklar son aşamaya gelmiş durumda. Temmuz ayı ortalarında sete inmesi beklenen ve kanalın iddialı yapımları arasında gösterilen dizinin güçlü oyuncu kadrosu seyirciyi oldukça heyecanlandırmış durumda. Son olarak Sinan Albayrak’ın dahil olduğu dizide Elçin Sangu, Yasemin Allen, Mehmet Ozan Dolunay, Ali yağcı, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Osman Alkaş ve Derya Alabora gibi usta isimler yer alıyor. 03 Medya yapımı İyi Günde Kötü Günde Eylül ayında Star Tv’de seyirci ile buluşacak.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar