Merve Boluğur Şaşırtmayı Yine Başardı!

Merve Boluğur Şaşırtmayı Yine Başardı!
Son zamanların en popüler isimlerinden oyunculuk mu, YouTuberlik mi, şarkıcılık mı yapacağına karar veremeyen Merve Boluğur cinsellikle ilgili açıklamalarıyla herkesi şoke etti.

Magazin dünyasının son zamanlarda en gözde isimlerinden biri olan ve hemen her gün birbirinden çarpıcı açıklamalarıyla olay olan oyuncu, YouTuber ve şarkıcı Merve Boluğur son açıklamasıyla adeta tüm açıklamalarının adeta tozunu attırdı ve artık Merve Boluğur’un açıklamalarına şaşırmayız diyenlere nazire yaparcasına bir kez daha herkesi şaşırtmayı başardı. Magazin dünyasının ünlü ismi yine kendisi gibi ünlü olan YouTuber Enes Batur’un programına konuk oldu ve birbirinden ilginç ve şok edici açıklamalarda bulundu. Merve Boluğur dizi oyunculuğundan, aldatma ve aldatılmaya ve cinselliğe kadar pek çok konuda ezber bozan ifadelerle bir kez daha gündem olmayı başardı. İşte Merve Boluğur’un birbirinden çarpıcı ve sansasyonel açıklamaları!

Cinsellikle İlgili Şok Açıklamalar!

Ünlü isim Merve Boluğur ünlü YouTuber Enes Batur’un programına konuk oldu ve Enes Batur’un sorularına çarpıcı cevaplar verdi. Son zamanlarda birbirinden şok edici çıkışlar yapan ve halan tam olarak hangi mesleği yapacağına karar veremeyen ünlü isim cinsellikle ilgili açıklamalarıyla herkesi şok etti ve adeta ezber bozdu. Merve Boluğur açıklamalarında “ilk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek bir aydan önce eve girmemeli. Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın. Kız da bir izlenimi verir. Birinci gündem film mi izleyeceğiz? Birinci günden film falan izleyemeyiz” ifadeleriyle takipçilerini ve sevenlerini şoke etti.

Aldattım Pişman Değilim

Enes Batur’un kanalında programa katılan ünlü isim Enes Batur’u bile şok eden ve şaşırtan açıklamalarıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmeyi başardı. Merve Boloğur son zamanlarda özellikle Sadakatsiz dizisinden sonra hemen her ünlüye sorulan aldattın mı sorusuna verdiği cevapla da şaşırtmayı başardı. Merve Boloğur “aldattım ve pişman değilim” ifadelerini kullandı. Merve Boluğur bir ilişkisinde sevgilisine ayrılmak istediğini söylemiş fakat sevgilisi kabul etmeyince sevgilisini aldatmış. Boluğur “aldattım ama aldatıldım da” itirafını yaparken aldatıldığında çok üzüldüğünü belirtti. Ünlü isim ayrıca artık oyunculuk yapmak istemediği için gelen teklifleri reddettiğini de belirtti. Ayrıca şu sıralar hoşlandığı birinin olduğunu da belirten ünlü isim hoşlandığı kişinin medyatik biri olmasını tercih etmediğini de sözlerine ekledi.

04-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar