Merve Dizdar, Mucize Doktor kadrosunda

Merve Dizdar, Mucize Doktor kadrosunda
Ekranların reyting rekortmeni olan dizilerinden Mucize Doktor'un kadrosuna yeni soluk. Merve Dizdar, Mucize Doktor kadrosuna dahil oldu.

Sevilen dizi Mucize Doktor'un kadrosuna güzel oyuncu Merve Dizdar dahil oldu. Fox Tv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi Mucize Doktor her hafta kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Başarılı bir oyuncu kadrosu ve sıradışı bir hikayesi olan Mucize Doktor dizisine Merve Dizdar, Doktor Damla karakteriyle dahil olacak. 5 Mart Perşembe akşamı saat 20:00'da Fox Tv'de yayınlanacak Mucize Doktor 25. bölümde yer alacak Merve Dizdar'ın dizideki hikayesi merak ediliyor. Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Mucize Doktor'a sert ve kuralcı bir doktor olan Damla karakteriyle yer alacak ve gelir gelmez hastanedeki herkesin tepkisine neden olacak.

Ali Vefa'ya rakip olacak!

Otizmli bir doktor olan Ali Vefa'nın başrolde yer aldığı Mucize Doktor dizisine katılan Merve Dizdar'ın canlandıracağı Damla karakteri, akıllı, hırslı, başarılı ve oldukça kıskanç bir asistan. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Özge Özder, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi başarılı bir oyuncu kadrosu olan Mucize Doktor, toplumun her kesimi tarafından çok beğenilen bir dizi. Reytingleri önde tamamlamayı başaran Mucize Doktor'a yeni bir hareket katacak Damla kaarakteri ise Merve Dizdar'ın başarılı performansıyla ekrana yansıyacak. MF Yapım'ın başarılı projesi olan Mucize Doktor'a dahil olan Damla, Ali Vefa’yla (Taner Ölmez) rekabet edecek. Damla, kimsenin sevgisine ihtiyaç duymayan, hırslı biri olarak dikkatleri üzerine çekecek ve hastanedeki herkesin tepkisine yol açacak.

Merve Dizdar kimdir?

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, dizi dünyasının aranan isimlerinden biri. Çeşitli tiyatro, dizi ve film yapımlarında yer alan Dizdar, 25 Haziran 1986 İzmir doğumludur. Kanal D'nin sevilen projesi Vatanım Sensin'de rol alan Dizdar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Tiyatroya Semaver Kumpanya ile başlayan Dizdar'ın ilk sinema filmi "Bir ses böler geceyi" filmi oldu. Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de gibi projelerde de yer alan Dizdar,  bir yandan sinema filmi projelerine devam ederken, şimdi de Fox Tv'nin fenomen dizisi Mucize Doktor'un kadrosuna dahil oldu.

03-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar